SiolNET. Trendi Film in TV
0,93

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zaradi pijanega razgrajanja aretirali novega Teksaškega moža postave

0,93

termometer

Jared Padalecki |  | Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Igralca, ki bo novi najbolj slaven teksaški ranger, so aretirali, ker se je pretepal v baru - v Teksasu.

Jared Padalecki, zvezdnik iz serije Nadnaravno (Supernatural), je priprave na svojo novo vlogo očitno vzel nekoliko preveč resno.

Teksaški mož postave Trendi Vrača se Teksaški mož postave – toda brez Chucka Norrisa

Policijska fotografija igralca po aretaciji | Foto: Getty Images Policijska fotografija igralca po aretaciji Foto: Getty Images Igralec, ki bo v predelavi legendarne serije Teksaški mož postave upodobil teksaškega rangerja Cordella Walkerja (tega je v izvirniku igral Chuck Norris), se je pretekli konec tedna v Teksasu zapletel v pretep, piše spletni filmski portal Deadline.

Padalecki se je v svojem priljubljenem baru v domačem Austinu najprej sprl z barmanom in ga udaril, nato naj bi zamahnil tudi proti vodji bara, piše spletni tabloid TMZ. Ko so prispeli policisti, naj bi jim pokazal šop bankovcev in jih poskušal prepričati, da ne ukrepajo, a so ga aretirali in odvedli v pripor, po plačilu varščine pa izpustili na prostost.

Preberite še:

Trendi Rekordni pohod Jokerja: prehitel je največjega zaslužkarja in se ne ustavlja #video Linda Hamilton 2019 Trendi Linda Hamilton v novem Terminatorju izklesana kot pred tremi desetletji
delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin