SiolNET. Trendi Film in TV
0,35

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vse to se lahko zgodi tudi vam #video

0,35

termometer

Ste v srečni zvezi, ki pa traja že kar nekaj časa. Kot v vsakem razmerju so vzponi in padci, potem pa se zgodi nekaj, kar na kocko postavi vse, kar sta gradila dolga leta. Zgodi se prevara.

Novega dela serije Srečno samski ne zamudite že ta ponedeljek ob 21. uri na Planetu. Takoj za tem pa sodelujte v prvi spletni pogovorni oddaji Zaupno z Veroniko, ki bo na sporedu ob 22. uri na Siol.net. Vprašanja o medpartnerskih odnosih za doktorico družinske in partnerske terapije dr. Veroniko Podgoršek lahko povsem anonimno že zdaj pošiljate prek spodnjega obrazca:

 

V novi seriji Srečno samski so zaobjete številne teme, s katerimi se lahko poistoveti vsak. | Foto: Getty Images V novi seriji Srečno samski so zaobjete številne teme, s katerimi se lahko poistoveti vsak. Foto: Getty Images

Prevara. To je zaplet, ki nam ga je že takoj v prvem delu ponudila nova humoristična drama na Planetu Srečno samski, v kateri spremljamo glavna lika Majo in Petra. Imata težave z zanositvijo, zapleta se pri gradnji hiše, povrhu vsega pa Peter Majo neke noči še prevara, kar ji ves iz sebe prizna na prvi uri partnerske terapije. A v seriji spoznamo še številne druge zanimive like, vsak s seboj prinaša svojo nadvse življenjsko zgodbo.

Glavna igralca Matej Puc in Živa Selan | Foto: Glavna igralca Matej Puc in Živa Selan

Živa Selan Trendi Pokukajte v zakulisje nove serije Srečno samski #video

Zato je skorajda nemogoče, da se z novo serijo ne bi poistovetili ter v njej prepoznali tudi delček sebe in svojih težav. O tem, zakaj je nadaljevanka vsekakor vredna ogleda ter kaj jo dela drugačno od pestre domače in tuje televizijske ponudbe, smo povprašali kar glavne igralce.

Iva Krajnc Bagola

Aleksandra Balmazović

Živa Selan

Matej Puc

Preberite tudi:

Veronika Podgoršek Planet TV Seks za eno noč – ne trpi le prevarani, temveč tudi tisti, ki je varal #video Srečno samski Trendi Igralci serije Srečno samski razkrivajo, kaj si mislijo o svojih likih #video Srečno samski Planet TV Oglejte si prvi del serije Srečno samski #video

 

 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin