Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 6. 2018,
11.06

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,01

1

Natisni članek

Bar proteinski sladoled rene šantič

Petek, 22. 6. 2018, 11.06

5 let, 9 mesecev

Resničnostni zvezdnik se je lotil sladkega posla

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,01

1

Nasmejan, prijazen, postaven. Po tem si je zagotovo večina gledalk zapomnilo mladega Reneja Šantiča, ki se je v prvi sezoni resničnostnega šova Bar na Planet TV boril za glavno nagrado 50 tisoč evrov. Kaj pa se z njim dogaja danes?

Rene Šantič je bil tisti tekmovalec, ki smo si ga najbolj zapomnili po iskrenosti in ljubezni do fitnesa. Tudi v šovu se je trudil redno telovaditi, da njegove mišice ne bi uplahnile. In ves čas je odkrito pojasnjeval, da se je v Bar prijavil zato, ker sta bila oba z mamo brez službe, odplačevala sta kredit za stanovanje in potrebovala denar.

Rene še vedno pridno trenira, ko mu le čas dopušča, in se še vedno lahko pohvali z izklesano postavo. | Foto: Instagram & Imdb Rene še vedno pridno trenira, ko mu le čas dopušča, in se še vedno lahko pohvali z izklesano postavo. Foto: Instagram & Imdb

Danes, skoraj tri leta pozneje, pa je vse drugače. Rene je našel službo v trgovini s prehranskimi dopolnili, poleg tega se je lotil tudi čisto svojega posla. "Skupaj s prijateljem sva naredila proteinski sladoled Double R, ki je primeren za vse tiste, ki so na kakšni shujševalni dieti, pa se ne morejo povsem odreči sladkemu. Posla sva se šele dobro lotila, a sem zelo ponosen na to super proteinsko sladico," je povedal Rene.

Rene skupaj s prijateljem proizvaja svoj proteinski sladoled. | Foto: Instagram & Imdb Rene skupaj s prijateljem proizvaja svoj proteinski sladoled. Foto: Instagram & Imdb

Odkrito je priznal tudi, da se prav zaradi posla zadnje čase manj poti na fitnesu in svojim čvrstim mišicam ne posveča več toliko pozornosti kot nekoč. "Bo pa vsekakor treba spet malo poprijeti za uteži, fines je namreč še vedno moja velika ljubezen," je dodal.

Resničnostni šov Bar se kmalu vrača na Planet TV in lahko se prijavite tudi vi! Vse, kar morate narediti, je, da izpolnite prijavnico TUKAJ!
bar
Trendi Ivona ima še vedno vse brezplačno
Emi Nikočević
Trendi Po koncu šova shujšal 18 kilogramov in zaživel na novo
Ne spreglejte