Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 12. 2019,
8.54

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

NEO advertorial Telekom Slovenije

Petek, 6. 12. 2019, 8.54

2 meseca, 1 teden

Pripravite pokovko: december je čas za filmske legende

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Ob koncu leta se bomo spogledovali z legendami. Na televizijske zaslone prihaja klasika, ki se je nikoli ne naveličamo.

vojna zvezd epizoda I | Foto:

V prihodnjih tednih boste na svoj račun prišli vsi ljubitelji filmske franšize Vojna zvezd, v soboto se namreč na TV-zaslone vrača celotna saga v sedmih vznemirljivih delih. Vsak konec tedna bosta namreč na Planet TV na sporedu dva dela, že zdaj pa napovedujemo premiero najnovejšega Rogue One: Zgodba vojna zvezd (Rogue One: A Star Wars Story), ki bo na sporedu 15. 12. 2019.

Začnimo na začetku …

Vojna zvezd: Epizoda I – Grozeča prikazen

vojna zvezd epizoda I | Foto:

Potem ko sta rešila mlado kraljico Amidalo pred zavzetjem njenega planeta Naboo, jedijevski vajenec Obi-Wan Kenobi in njegov učitelj Qui-Gon Jinn srečata devetletnega Anakina Skywalkerja. Deček je suženj z izjemnimi sposobnostmi. Anakin je zmagovalec v napeti dirki letečih strojev in njegova nagrada je svoboda: zdaj lahko zapusti dom in se uči veščin vitezov jedijev. Junaki se vrnejo na Naboo, kjer sta Anakin in kraljica priči velikanski invaziji, medtem ko se jedija soočita s smrtonosnim sovražnim bojevnikom po imenu Darth Maul. Šele pozneje spoznajo, da je zavojevanje planeta šele prvi korak v temačnem načrtu prebujajočih se sil teme, znanih kot Sithi.

Vojna zvezd: Epizoda II – Napad klonov

vojna zvezd epizoda II | Foto:

Deset let po invaziji na Naboo je galaksija na robu vojne. Pod vodstvom odpadniškega viteza jedija po imenu grof Dooku na tisoče sončnih sestavov grozi, da se bo odcepilo od galaktične republike. Ko poskusijo narediti atentat na senatorko Padme Amidalo, nekdanjo kraljico Nabooja, dobi dvajsetletni jedijevski vajenec Anakin Skywalker nalogo, da jo zaščiti. Med zadolžitvijo se zbližata in Anakin kmalu odkrije ljubezen do Padme, pa tudi svojo temačno, zlonamerno stran. Kmalu se Anakin, Padme in Obi-Wan Kenobi znajdejo v osrčju separatističnega gibanja in začenja se vojna klonov.

Telekom NEO | Foto: "Pokličite" svoj film

Gledanje filmskih legend na televiziji NEO je še bolj enostavno – brez sporeda in urnika. Z glasovnim ukazom samo izberete film, ki si ga želite ogledati, in NEO vas bo preusmeril na želeno vsebino.

Lahko pa iščete tudi po imenih igralcev. Sanjate o Julii Roberts, mogoče o Tomu Cruisu ali Leonardu DiCapriu? NEO vam bo takoj pokazal seznam vsebin, ki so povezane z vašimi najljubšimi igralci.

Gledanje televizije je zabavnejše, izbira vsebin pa je kar naenkrat videti še bolj raznolika.

Prepustite se legendam

Ilka Štuhec | Foto: Sportida Foto: Sportida

Če vas saga v filmskem vesolju ne navdušuje preveč, lahko v prihodnjem tednu izbirate med številnimi filmskimi klasikami, kot so Šund, Zgodilo se je na Manhattnu, Ostanki dneva, Velika riba, Top Gun, Misija: Nemogoče, Hladni vrh in še veliko drugih.

Decembrske legende bodo zaznamovale tudi druga področja, tudi športna. Svoj smučarski debi sezone bo doživela Ilka Štuhec, ki bo v Lake Louisu tekmovala v smuku in superveleslalomu. Pestro bo tudi na drugih športnih področjih. Ne zamudite tekem v deskanju na snegu in smučarskih skokih.

Plavanje EP Glasgow | Foto: Reuters Foto: Reuters

Novo tekmovalno poglavje bodo na evropskem prvenstvu v kratkih bazenih pisali tudi plavalci v Glasgowu na Škotskem. Držali boste lahko pesti za deset slovenskih plavalcev.

Na nogometnih zelenicah pa bo vse v znamenju legend Lige prvakov. Torek in sreda sta dneva, ki si ju velja zapomniti.

Slavko Bobovnik | Foto: Izpostavljamo: legenda televizijskih zaslonov

Slavko Bobovnik vabi na svoj vroči stol pogumne tekmovalce, ki bi se upali pomeriti v kvizu Milijonar. Neizprosen, nekoliko hudomušen in prijetno strog.

Petnajst vprašanj in glavna nagrada sto tisoč evrov. Pot do tja ni lahka in kljub trem pomočem za zdaj še neosvojena trdnjava. Spremljajte kviz in sproti preverjajte tudi svoje znanje.

Svoje znanje iz kviza Milijonar lahko preverite kadarkoli, ne samo takrat, ko je oddaja na sporedu. Televizija NEO namreč omogoča, da si svojo vsebino lahko ogledate, kadarkoli imate čas, in to za sedem dni nazaj.

 

Ne spreglejte