Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
2. 6. 2016,
11.05

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

kino filmi

Četrtek, 2. 6. 2016, 11.05

6 let, 7 mesecev

Prihaja nora sreda

Oglasno sporočilo

8. 6. 2016 bo za vse člane Cineplexx klubov vstopnica za kateri koli film v Cineplexxu stala le 1,99 evra.

Na šestih lokacijah po Sloveniji bo ljubitelje filma, ki so člani Cineplexx klubov, na velikem platnu navduševalo kar 13 filmov, ki si jih bo mogoče v sredo, 8. junija, ogledati po nori ceni 1,99 evra.

Filmski navdušenci bodo lahko v vseh šestih Cineplexxih po Sloveniji izbirali med trinajstimi filmi na rednem sporedu: Alica izza ogledala v 2D in 3D, Angry Birds film (sinhronizirano) v 2D in 3D, Denarne igre, Houston, imamo problem, Kung Fu Panda 3, Možje X: Apokalipsa 2D in 3D, Planet samskih, Prava fanta, Sosedi 2, Stotnik Amerika: Državljanska vojna, Top Maček – Na začetku, Warcraft in Zootropolis.

Nora sreda – nora cena

Akcijska cena 1,99 evra za ogled filmske predstave velja za člane Cineplexx klubov; CBC (Cineplexx Bonus Kartica) in DFK (Družinski filmski klub) ter za nove člane, ki si bodo lahko svojo kartico uredili na blagajni kina oz. v preddverju kina na info točki.
V sredo, 8. junija, v Cineplexxih velja enotna akcijska cena za vse filme; tudi za filme v 3D in tiste, daljše od 120 minut.

Vstopnice so že v prodaji na blagajni Cineplexxa Celje, Maribor, Kranj, Koper, Murska Sobota in Novo mesto. Urnik izbranih filmov lahko preverite tudi na spletni strani Cineplexx Slovenija.

 | Foto:

Poleg različnih cenovnih ugodnosti se kinematografi Cineplexx trudijo obiskovalcem nenehno ponujati nepozabno izkušnjo ogleda filma, zato sledijo najnovejši tehnologiji.  Za dobro počutje v kinu skrbi prijazno osebje, ponujajo tudi pestro izbiro pijač in prigrizkov, kamor sodi tudi okusna pokovka.

Najsodobnejši kino v Sloveniji

Kinematografi Cineplexx sledijo svetovnimsmernicam prikazovanja filmov in kot edini v Sloveniji ponujajo filme v vrhunski ločljivosti in tehnologiji HFR 3D, s tem pa obiskovalcem filmskih predstav ekskluzivno filmsko doživetje, ki mu ne bodo priča nikjer drugje.
Če si doma lahko večinoma ogledamo le filme v tako imenovani FullHD ločljivosti, vas bo v kinematografih Cineplexx navduševala štririkrat jasnejša in kristalno čista slika v ločljivosti 4K.

 | Foto:

 

 

Ne spreglejte