SiolNET. Trendi Film in TV
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Prihaja nora sreda

Oglasno sporočilo

8. 6. 2016 bo za vse člane Cineplexx klubov vstopnica za kateri koli film v Cineplexxu stala le 1,99 evra.

Na šestih lokacijah po Sloveniji bo ljubitelje filma, ki so člani Cineplexx klubov, na velikem platnu navduševalo kar 13 filmov, ki si jih bo mogoče v sredo, 8. junija, ogledati po nori ceni 1,99 evra.

Filmski navdušenci bodo lahko v vseh šestih Cineplexxih po Sloveniji izbirali med trinajstimi filmi na rednem sporedu: Alica izza ogledala v 2D in 3D, Angry Birds film (sinhronizirano) v 2D in 3D, Denarne igre, Houston, imamo problem, Kung Fu Panda 3, Možje X: Apokalipsa 2D in 3D, Planet samskih, Prava fanta, Sosedi 2, Stotnik Amerika: Državljanska vojna, Top Maček – Na začetku, Warcraft in Zootropolis.

Nora sreda – nora cena

Akcijska cena 1,99 evra za ogled filmske predstave velja za člane Cineplexx klubov; CBC (Cineplexx Bonus Kartica) in DFK (Družinski filmski klub) ter za nove člane, ki si bodo lahko svojo kartico uredili na blagajni kina oz. v preddverju kina na info točki.
V sredo, 8. junija, v Cineplexxih velja enotna akcijska cena za vse filme; tudi za filme v 3D in tiste, daljše od 120 minut.

Vstopnice so že v prodaji na blagajni Cineplexxa Celje, Maribor, Kranj, Koper, Murska Sobota in Novo mesto. Urnik izbranih filmov lahko preverite tudi na spletni strani Cineplexx Slovenija.

Poleg različnih cenovnih ugodnosti se kinematografi Cineplexx trudijo obiskovalcem nenehno ponujati nepozabno izkušnjo ogleda filma, zato sledijo najnovejši tehnologiji.  Za dobro počutje v kinu skrbi prijazno osebje, ponujajo tudi pestro izbiro pijač in prigrizkov, kamor sodi tudi okusna pokovka.

Najsodobnejši kino v Sloveniji

Kinematografi Cineplexx sledijo svetovnimsmernicam prikazovanja filmov in kot edini v Sloveniji ponujajo filme v vrhunski ločljivosti in tehnologiji HFR 3D, s tem pa obiskovalcem filmskih predstav ekskluzivno filmsko doživetje, ki mu ne bodo priča nikjer drugje.
Če si doma lahko večinoma ogledamo le filme v tako imenovani FullHD ločljivosti, vas bo v kinematografih Cineplexx navduševala štririkrat jasnejša in kristalno čista slika v ločljivosti 4K.

 

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin