Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 6. 2023,
11.03

Osveženo pred

10 mesecev, 4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,76

Natisni članek

TV-serija Kim Cattrall

Četrtek, 1. 6. 2023, 11.03

10 mesecev, 4 tedne

Presenečenje: vrača se seksi Samantha iz Seksa v mestu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,76
Samantha Jones | Foto Profimedia

Foto: Profimedia

V nadaljevanju kultne serije Seks v mestu se bo po dolgi odsotnosti vendarle pojavila tudi Samantha Jones, ki jo igra Kim Cattrall.

V drugi sezoni serije In kot bi mignil (And Just Like That), nadaljevanju Seksa v mestu, se na male zaslone vrača Kim Catrall v vlogi Samanthe Jones, poroča Variety.

Potem ko so jo v prvi sezoni le omenili, se bo Samantha tokrat vendarle pojavila, toda le v eni, zadnji epizodi druge sezone. V tej se bo po telefonu pogovarjala s Carrie Bradshaw, ki jo igra Sarah Jessica Parker, in se dogovorila, da se končno srečata v živo in se spravita, piše Variety.

Prizore je Kim Cattrall že posnela, pri čemer se ni srečala z nobeno od preostalih članic zasedbe, ampak je snemala sama. Kot kaže, se odnosi med njo in soigralkami iz Seksa v mestu še niso povsem ogreli, potem ko so se njihove poti razšle.

Čeprav sta v seriji igrali dobri prijateljici, sta bili Sarah Jessica Parker in Kim Cattrall zasebno hudo sprti. | Foto: Profimedia Čeprav sta v seriji igrali dobri prijateljici, sta bili Sarah Jessica Parker in Kim Cattrall zasebno hudo sprti. Foto: Profimedia

Kim Cattrall je leta 2016 naznanila, da ne bo več igrala Samanthe Jones, potem ko je prebrala scenarij za tretji film, posnet po seriji Seks v mestu. Takrat je pojasnila, da scenarij po njenem mnenju Samanthe ne prikazuje v pravi luči, njen umik iz filma pa je privedel do spora s Sarah Jessico Parker in ustvarjalcem Seksa v mestu Michaelom Patrickom Kingom, ki je nato nista povabila k snemanju nove serije.

Namesto nje so v serijo In kot bi mignil uvedli nekaj novih likov, ki pa jih občinstvo ni sprejelo z navdušenjem, temveč so mnogi zahtevali vrnitev legendarne Samanthe. Zdaj so se ustvarjalci serije očitno uklonili volji ljudstva.

Kim Cattrall
Trendi Kim Cattrall o seriji Seks v mestu: Treba je vedeti, kdaj je dovolj
Ne spreglejte