SiolNET. Trendi Film in TV
0,83

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pokukajte v hišo, kjer snemajo šov Kmetija: Nov začetek!

0,83

termometer

Kmetija: Nov začetek
Foto: Matej Leskovšek

Začelo se je snemanje tretje sezone resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek. Tekmovalci so se vselili na povsem novo posestvo na Zaplani v bližini Vrhnike – oglejte si fotografije.

Domovanje tekmovalcev v šovu Kmetija: Nov začetek je novo podobo začelo dobivati v začetku poletja. A sodobnost se mogočnega poslopja zapuščene domačije tudi s prenovo ni dotaknila. Elektrike in tekoče vode v hiši ni, lepo urejen je le večji prostor s pečjo in udobno posteljo v pritličju, kjer bo bivala privilegirana skupina tekmovalcev. Preostali takega udobja ne bodo deležni, zadovoljiti se bodo morali z ležiščem iz sena. 

Oglejte si fotografije domačije, kjer bodo živeli:

1 / 19
2 / 19
3 / 19
4 / 19
5 / 19
6 / 19
7 / 19
8 / 19
9 / 19
10 / 19
11 / 19
12 / 19
13 / 19
14 / 19
15 / 19
16 / 19
17 / 19
18 / 19
19 / 19

Kaže, da bo hrane primanjkovalo

A to ni edino presenečenje, ki v novi sezoni čaka na tekmovalce: hrane na posestvu skoraj ni, vrtnine so bile posajene šele pred kratkim, sadno drevje pa letos zaradi pozebe ni obrodilo. Želje jim bo tokrat uresničeval Perkmandeljc, ki se skriva v bližnjem gozdu. Dvobojevalca bosta bivala v ločenih kočah, ki stojita na strmem pobočju v neposredni bližini domačije, sporazumevati se bosta morala z zastavicami.

Vrača se priljubljeni Franc iz pretekle sezone Franc, Karolina in Matjaž bodo tekmovalcem lajšali (ali pa grenili) življenje. Franc, Karolina in Matjaž bodo tekmovalcem lajšali (ali pa grenili) življenje. Foto: Matej Leskovšek

Pri delu bosta tekmovalce usmerjala mentorica Karolina Črešnar, ki je to vlogo imela že v preteklih sezonah, in novi mentor Matjaž Zupančič, vrtnar, ki spoštuje zakonitosti sonaravnega vrtnarjenja in pri tem tudi tekmovalcem ni pripravljen gledati skozi prste.

Vlogo trgovca bo prevzel eden najbolj priljubljenih tekmovalcev v pretekli sezoni Franc Vozel. Obljublja, da bo trd pogajalec, čeprav je že ob prvem pregledu posestva ugotovil, da bo novi generaciji kmetovalcev precej težje kot njegovi.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin