Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
29. 11. 2018,
17.00

Osveženo pred

5 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,19

Natisni članek

Črni labod Natalie Portman

Četrtek, 29. 11. 2018, 17.00

5 let, 4 mesece

Natalie Portman razkrila: Ko sem videla film Črni labod, sem bila šokirana!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,19
Natalie Portman | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Igralka Natalie Portman je pred kratkim znova spregovorila o filmu Črni labod, ki ji je prinesel oskarja za najboljšo igralko. Presenetila je s priznanjem, da je bil film nazadnje videti povsem drugače, kot si je predstavljala.

Psihološki triler Črni labod nas popelje v svet newyorškega baleta in prikaže srhljivo popotovanje skozi psiho mlade balerine Nine, ki jo je upodobila Natalie Portman in z vlogo osvojila oskarja za najboljšo igralko.

Natalie Portman v filmski mojstrovini Črni labod. | Foto: Natalie Portman v filmski mojstrovini Črni labod. A 37-letna zvezdnica je pred kratkim v intervjuju za priznano revijo Vanity Fair priznala, da je na trenutke mislila, da snema dokumentarni žanr, ne pa psihološki triler: "Ko sem videla zadnjo različico filma, sem bila popolnoma presenečena nad tem, kakšen je. Med snemanjem se mi je namreč ves čas zdelo, da snemamo malo bolj v dokumentarnem slogu, ko pa sem si film ogledala, sem ugotovila, da gre za res hud triler."

Filmsko mojstrovino Črni labod, ki jo je režiral kontroverzni Darren Aronofsky, si lahko ogledate nocoj ob 20. uri na Planet PLUS. Takoj za tem (ob 21.50) pa ne zamudite še enega filma z Natalie Portman v glavni vlogi, njegov naslov je Zgodba o ljubezni in temini. Natalie je film tudi režirala.

Dodala je, da se je takrat hkrati zavedela, kako močno in pomembno vlogo imajo režiserji filmov. Igralci so le figure, ki jih režiser vodi in oblikuje, mnogokrat nimajo predstave, kako bo videti končni izdelek. "Režiser Darren je bil sicer krasen, z njim je bilo odlično sodelovati. Vedno je z veseljem prisluhnil tudi mojim predlogom. Sodelovanje pri Črnem labodu je bilo nekakšno partnerstvo," je še pohvalila režiserja Aronofskega.

Planet TV Premierno na Planetu: Marsovec
Nepremagljivi dvojec
Planet TV 10 zabavnih dejstev o seriji Nepremagljivi dvojec
öteki Taraf
Planet TV Zvezdnika Istanbulske neveste skupaj posnela tudi film #video
Ne spreglejte