Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 3. 2018,
17.32

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,67

Natisni članek

quantin tarantino Leonardo DiCaprio Brad Pitt film

Četrtek, 1. 3. 2018, 17.32

6 let, 1 mesec

Najlepša igralca Hollywooda skupaj na velikem platnu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,67
Kolaž

Legendarnemu ameriškemu režiserju in scenaristu Quentinu Tarantinu je uspelo nekaj, kar doslej ni še nikomur. V njegovem novem filmu bosta zaigrala za mnogo pripadnic nežnejšega spola najlepša igralca Hollywooda Leonardo DiCaprio in Brad Pitt.

A lepota in privlačnost DiCapria in Pitta za film, ki ga pripravlja kultni režiser, nista niti zdaleč pomembni. Ta bo namreč prinašal težko zgodbo o povsem drugačnem Hollywoodu, kot ga poznamo danes.

Dogajanje bo postavljeno v leto 1969, ko so ameriško javnost pretresali umori, ki jih je zagrešil vodja kulta Charles Manson. Ena od njegovih žrtev je bila tudi priljubljena igralka Sharon Tate, žena režiserja Romana Polanskega, ki je bila v času umora noseča osem mesecev in pol.

Tarantino je scenarij za nov film pisal kar pet let. | Foto: Getty Images Tarantino je scenarij za nov film pisal kar pet let. Foto: Getty Images Leonardo bo v trilerju upodobil Ricka Daltona, nekdanjega filmskega zvezdnika, Brad pa njegovega filmskega dvojnika Cliffa Bootha. "Oba se trudita nekako obstati v Hollywoodu, ki ga ne poznata več. A Rick ima zelo slavno sosedo – Sharon Tate," je razkril Tarantino.

Povedal je še, da se je s filmom, ki nosi naslov Once Upon a Time in Hollywood (Nekoč pred davnimi časi v Hollywoodu) in ki bo na velika platna prišel avgusta prihodnje leto, ukvarjal zadnjih pet let. "Zelo sem vzhičen, ker bom lahko povedal zgodbo o takšnem Hollywoodu, ki danes ne obstaja več. In ne bi mogel biti bolj srečen zaradi dinamičnega dua, ki igra v filmu, DiCapria in Pitta," je dodal.

Tarantino je sicer z obema igralcema v preteklosti že sodeloval. Z Leonardom je leta 2012 posnel film Django Unchained (Django brez okov), z Bradom pa leta 2009 uspešnico Inglourious Basterds (Neslavne barabe).

Ne spreglejte