Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
14. 7. 2018,
12.00

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,06

Natisni članek

poljub turška serija Ne izpusti me

Sobota, 14. 7. 2018, 12.00

5 let, 9 mesecev

Končno se bo zgodil težko pričakovani poljub!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,06
Poljub Yigit in Nur | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Večina ljubezenskih serij, pa naj gre za telenovele ali ne, je narejenih tako, da se suspenz med zaljubljencema gradi kar nekaj časa, preden si dejansko padeta v objem. Tako se bo tudi v novi turški seriji Ne izpusti me po 15 delih vendarle zgodil tako zelo težko pričakovani poljub med glavnima likoma.

Napeto ljubezensko turško serijo Ne izpusti me lahko spremljate na Planet TV od ponedeljka do petka ob 18.30 in ob sobotah ter nedeljah ob 19. uri.

Yigit in Nur sta zaljubljena do ušes, a morata svojo ljubezen skrivati pred svetom. Pa čeprav sta v resnici veliko več kot le sveže zaljubljeni par – zelo hitro po tem, ko sta se spoznala, sta se namreč na skrivaj tudi poročila.

Yigit in Nur, ki ju v seriji igrata lepa Amine Gülşe in Tolgahan Sayışman. | Foto: Planet TV Yigit in Nur, ki ju v seriji igrata lepa Amine Gülşe in Tolgahan Sayışman. Foto: Planet TV

Pa vendar je bilo do zdaj telesnega stika med glavnima likoma zelo malo. Kvečjemu kakšen nedolžen stisk roke ali objem. Tako je zagotovo marsikatera gledalka, ki ji je nova turška serija Ne izpusti me prirasla k srcu, težko čakala, da si bosta lepa Yigit in Nur padla v strasten objem ter si izmenjala kakšen sočen poljub.

Planet TV Kdo je kdo v seriji Ne izpusti me

In zdaj se bo končno zgodilo. Zavore bodo popustile, zaljubljenca si ne bosta mogla pomagati in se bosta za hip spozabila ter prepustila strasti. A med njunim intimnim trenutkom ju bo nekdo videl.

Kdo in kako se bo odzval na njun poljub, preverite v nocojšnjem delu nove turške serije Ne izpusti me, ki bo na sporedu ob 19. uri.
Tolgahan Sayışman
Trendi Je to novi Christian Grey?
Amine Gülşe
Trendi To je lepotica, ki greje posteljo znanemu nemškemu nogometašu #video #foto
Ne spreglejte