SiolNET. Trendi Film in TV
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Minimax+ na SiOL TV

Katere risanke bodo vaše otroke razveseljevale oktobra?

0

termometer

 | Foto:

Minimax je eden najbolj priljubljenih otroških programov v Srednji in Vzhodni Evropi. Risanke in risane serije, ki so v celoti sinhronizirane v slovenski jezik, prinašajo obilo zabave otrokom starim od dveh do 12 let.

V videoteki Minimax+ na SiOL TV so risanke na voljo točno takrat, ko vam ustreza. Ponudba risank se mesečno dopolnjuje in prinaša nabor vedno novih pustolovščin s priljubljenimi junaki.

Več o programski opciji Minimax+ si lahko preberete tukaj, spodaj pa preverite, katere animirane vsebine bodo med drugimi vaše najmlajše razveseljevale oktobra.


RISANE SERIJE


Chuck in Prijatelji (The Adventures of Chuck And Friends)

Chuck in Prijatelji | Foto:

S pomočjo te zabavne serije se bodo lahko otroci veliko naučili o prijateljstvu in o tem, kako skrbeti za svoje zdravje. Izvedeli bodo, kako pomembno je izpolnjevanje dane obljube in prevzemanje odgovornosti za svoja dejanja.

Chuck, prekucnik in prijatelji vedno rešujejo težave tako, da med seboj sodelujejo, vedno pa so pripravljeni tudi kaj zgraditi.

Nove epizode že na voljo v videoteki Minimax+ na SiOL TV!


Lokomotivček Tomaž in prijatelji (Thomas And Friends)

Lokomotivček Tomaž in prijatelji | Foto:

Tomaž je predrzen moder lokomotivček, ki ponosno nosi številko 1 ob strani. S svojimi prijatelji –  Jakobom, Poldijem, Lili, Henrikom in Gorazdom – se podaja na številne pustolovščine, debelušni sprevodnik in načelnik postaje pa vedno poskrbita za to, da se vse vedno konča v najlepšem redu.

Nove epizode bodo v videoteki Minimax+ na SiOL TV na voljo od 15. 10.!


Pets klub (Petz Club)

Pets klub | Foto:

Nina je z Oscarjem, Timom in psom Marloujem ustanovila skrivni klub Petz Club, s katerim želijo pomagati iskati izgubljene živali in jih vrniti njihovim neutolažljivim mladim lastnikom. Naši mladi junaki morajo nekako uskladiti čas za šolo in za vodenje preiskav svojega kluba.

Postati detektiv pri sedmih letih nikakor ni preprosto, toda s svojimi posebnimi metodami in sposobnostmi naši junaki zmorejo prav vse!

Nove epizode bodo v videoteki Minimax+ na SiOL TV na voljo od 15. 10.!


Holi Hobi (Holly Hobbie And Friends)

Holi Hobi | Foto:

Desetletna deklica Holi Hobi se s svojima najboljšima prijateljicama Keri in Ejmi podaja na različne zabavne pustolovščine. Dekleta imajo svoj skrivni klub, skupna pa jim je tudi ljubezen do pisanja in oblikovanja oblačil.

Nove epizode bodo v videoteki Minimax+ na SiOL TV na voljo od 15. 10.!


Mišek Tip (Tip The Mouse)

1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Si želite novega prijatelja? Mišek Tip vam bo gotovo hitro prirasel k srcu, saj je najbolj ljubek mišek, kar ste jih spoznali.

V vsaki epizodi vam bo skupaj s svojo družino in prijatelji prek poučnih zgodb pomagal poiskati odgovore na številna vprašanja, ki se vam morda porajajo v zvezi s svetom odraslih, hkrati pa se boste lahko ves čas tudi brezskrbno zabavali.

Nove epizode bodo v videoteki Minimax+ na SiOL TV na voljo od 15. 10.!


Transformerji: Reševalni boti (Transformers Rescue Bots)

Transformerji: Reševalni boti | Foto:

Otroci bodo lahko tudi oktobra spremljali svoje najljubše robotske junake, kako rešujejo svet pred različnimi katastrofami.

Posamezne epizode te priljubljene animirane serije nas skozi zabavo učijo o varnosti in opozarjajo na nevarnosti. S pomočjo Codyja, najmlajšega člana družine, Transformerji uspejo vzdrževati red in mir, hkrati pa se naučijo, kaj pomeni biti pravi junak.

Nove epizode že na voljo v videoteki Minimax+ na SiOL TV!


Kate & Mim-Mim (Kate and Mim Mim)

Kate & Mim-Mim | Foto:

Serija prikazuje posebno prijateljstvo med petletno deklico z imenom Kate in njenim najljubšim plišastim zajčkom Mim-Mimom. Ta postane poseben tovariš v igri, kadarkoli ji radovednost zbudi domišljijo in odklene vrata njenega domišljijskega sveta.

V vsaki epizodi Kate in Mim-Mim ter skupinica njunih ljubkih prijateljev odkrivajo zanimive nove kraje in se podajajo na pustolovščine v upanju, da bodo rešili težavo, ki jo ima Kate v resničnem svetu. Ko se pustolovščina konča, se Kate vrne v resnični svet, kjer svojim staršem pove vse o svojih neverjetnih dogodivščinah.

Nove epizode že na voljo v videoteki Minimax+ na SiOL TV!


Trojčki (Triplets)

Trojčki | Foto:

Risana serija Trojčki temelji na priljubljeni zbirki knjig za otroke in pripoveduje o vsakodnevnih dogodivščinah dveh bratov in njune sestre, ki raziskujejo svoje otroštvo z vso energijo in domišljijo, značilno za njihova leta.

Nove epizode že na voljo v videoteki Minimax+ na SiOL TV!


RISANI FILMI


Mala morska deklica (The Little Mermaid)

Mala morska deklica | Foto:

Princesa Miranda s svojim očetom Morskim kraljem in sestrama živi v čarobni palači. Ima najlepši glas v vsem kraljestvu Merfolk. Mirando je že od nekdaj izjemno zanimal človeški svet in zakaj ljudje z "njenim svetom" ne ravnajo spoštljivo in z ljubeznijo. Na svoj 15. rojstni dan lahko prvič pokuka v človeški svet in je priča njegovim čudežem.

Film je že na voljo v videoteki Minimax+ na SiOL TV!


Palčica (Thumbelina)

Palčica | Foto:

Prijazna čarovnica ljubeči vdovi Hobbs za rojstni dan podari drobno deklico Palčico. Pujsek Percival je bil vdovin zvesti spremljevalec in je bil na Palčico silno ljubosumen, zato naroči krastači, naj jo ugrabi. Palčica se na poti skozi močvirje spoprijatelji s številnimi bitji, dokler se nazadnje ne vrne k vdovi Hobbs.

Film je že na voljo v videoteki Minimax+ na SiOL TV!


Camelot (Camelot)

Camelot | Foto:

Ko je kralj Gerlach umiral, je prosil čarovnika Merlina, naj poskrbi, da ko bo nastopil čas, deček Artur zasede kraljevi prestol, ki mu pripada. A ko Artur odide na pot iskanja svoje usode, ga ugrabijo in zaprejo.

Merlinova nova vajenka Cynthia uporabi svoje čarobne moči in osvobodi Arturja ravno še pravi čas, da lahko odjaha v Stonehenge, kjer se s kraljevimi vitezi spopade za krono, do katere je upravičen.

Film je že na voljo v videoteki Minimax+ na SiOL TV!


Napovednik risane serije Transformerji: Reševalni boti:

[video: 60287 / Napovednik serije Transformerji: Reševalni boti]

Napovednik serije Transformerji: Reševalni boti

Kako gledati Minimax in Minimax+ na SiOL TV?

Videoteka Minimax+ je na SiOL TV na programskem mestu 401*, linearni kanal Minimax pa na programskem mestu 400*. Do vsebin lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

Več o programski opciji Minimax+ si preberite tukaj.

*Velja za komunikator BOX.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin