SiolNET. Trendi Film in TV
1,20

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kako se prvega šolskega dne spominjajo igralci Ene žlahtne štorije? #video

1,20

termometer

 | Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida
Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida

Igralci Ene žlahtne štorije, priljubljene serije na Planet TV, so razkrili svoje spomine na prve šolske dni, kakšne ocene so imeli in katera učiteljica je bila najbolj seksi.

Šolskih dni so se za nas poleg drugih znanih Slovencev spomnili tudi igralci Ene žlahtne štorije. Lea Mihevc, ki igra Lauro, je priznala, da jo je na prvi šolski dan najbolj skrbelo, kaj bo oblekla ter kakšne nove zvezke in svinčnike bo imela, Milan Vodopivec, ki igra Bonifacija, pa se zaradi šole ni vznemirjal, saj jo je gledal vsak dan.

[video: 64409 / ]

[video: 64410 / ]

Milan nam je razkril tudi, katera učiteljica se mu je zdela najbolj seksi in da je zato v tem predmetu precej šepal, Primož Vrhovec ki se ga spomnimo po vlogi Rafaela, pa je imel z učiteljico zgodovine ravno obratno izkušnjo.

Svoje spomine je z nami delila tudi Maja Blagović, ki jo poznamo kot Marijo. Priznala je, da je imela sprva same petke, kasneje pa je šlo navzdol ...

[video: 64438 / ]


Šola je tudi prizorišče prvih ljubezni. Nove ljubezni se bodo zgodile tudi v Štorijah, saj v nedeljo prihaja nova sezona Ene žlahtne štorije s podnaslovom Mlade ljubezni.

Igralka Lea Mihevc: Pri manekenstvu je veliko odvisno od sreče #intervju

V zadnjih dneh so po družbenih omrežjih znova zaokrožile zabavne fotografije otrok, ki so jih starši vse navdušene posneli prvi šolski dan in nato znova čez nekaj dni, ko so bili otroci že nekoliko slabše volje. Vabljeni, da nam tudi vi na naslov siolfoto@tsmedia.si pošljete fotografije svojih malčkov na prvi šolski dan in nekaj šolskih dni pozneje.

delitve: 153
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin