Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
26. 2. 2015,
20.01

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Kylie Jenner Kim Kardashian hiša

Četrtek, 26. 2. 2015, 20.01

8 let

Najmlajša sestra Kim Kardashian kupila hišo za 2,5 milijona evrov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Komaj 17-letna Kylie Jenner se je odločila, da ima dovolj življenja v hiši, kjer je odraščala v družbi sester in brata. Kupila si je hišo v elitni soseski za neverjetnih 2,5 milijona evrov.

Za člane družine Kardashian-Jenner denar nikoli ni bil težava. Njihova finančna slika se je namreč še posebej odela v zeleno, ko so s pomočjo resničnostnega šova V koraku s Kardashianovimi zasloveli po vsem svetu.

Če je za omenjen uspeh odgovorna predvsem Kim Kardashian, pa so se skozi leta do širše prepoznavnosti prebile tudi druge sestre. Najmlajša med njimi, Kylie Jenner, pa se je v teh dneh odločila za prav poseben korak v življenju. Iz družinske hiše se bo namreč kmalu odselila na svoje, saj je kupila hišo, za katero je odštela neverjetnih 2,5 milijona evrov. Družbo ji bo delal osem let starejši fant

V hiši z bivalno površino v izmeri 455 kvadratnih metrov pa še ne polnoletna zvezdnica, vsaj prvi mesec bivanja, ne bo živela sama, saj ji bo družbo, kot poročajo tuji mediji, delal njen fant, raper Tyga, ki je od nje starejši osem let.

Skupaj bosta lahko uživala v zasebni kinodvorani, bazenu, kar petih spalnicah in veliki kuhinji, v kateri se bo lahko Kylie, če bo seveda želela, dodobra preizkusila v pripravi različnih kulinaričnih stvaritev. Denar za družino Kardashian-Jenner ni težava Na to, da nakup omenjene hiše za Kylie sploh ni bil velik zalogaj, pa namiguje podatek o zaslužku nekaterih akterjev v zgoraj omenjenem resničnostnem šovu. Scott Disick, partner Kyliejine sestre Kourtney Kardashian, ki se v resničnostnem šovu pojavlja v stranski vlogi, po poročanju tujih medijev namreč zasluži kar štiri milijone dolarjev na sezono.

Ne spreglejte