SiolNET. Trendi Dom
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger
Po ključne rešitve na sejem Dom!

Gradite, obnavljate ali pa to načrtujete?

Oglasno sporočilo

Na Gospodarskem razstavišču bo od 13. do 18. marca največji sejem s področja graditeljstva v Sloveniji in sosednjih regijah. Pregled nad ponudbo 590 podjetij iz 33 držav, predstavitev zadnjih novosti in trendov na enem mestu, neposreden stik s proizvajalci ter sejemske ugodnosti razstavljavcev naj privabi tudi vas, da sejem Dom doživite v živo.

Sejem Dom

Posvetujte se s strokovnjaki!

Na voljo so vam vse dni sejma z brezplačnimi nasveti. Ne veste, kaj vse predvideva nova gradbena zakonodaja? Razmišljate o izolaciji fasade? Nova kritina? Okna, vrata? Je račun za ogrevanje previsok? Imate težave z vlago? Bi nove stopnice? Kaj pa okolica hiše? Vaše dileme, nevšečnosti, težave, ki vas morda pestijo, bodo reševali svetovalci Mreže ENSVET – Eko sklada in Gradbenega inštituta ZRMK.

Podrobnejši program

Sejem Dom

Oglejte si sejem ceneje v času HAPPY HOUR!

Znižana vstopnica 6 EUR v torek, sredo, četrtek in petek (13. do 16. marec) – od 13. do 16. ure, v soboto (17. marec) – od 17. ure do zaprtja, v nedeljo (18. marec) – od 16. do zaprtja.

Sejem Dom

Sejemski popusti

Razstavljavci so za obiskovalce pripravili številne sejemske popuste. Z več informacijami o ugodnostih vam bodo postregli razstavljavci sami.

Sejem Dom

Načrtujte svoj obisk!

Prelistajte katalog že doma in si naredite načrt obiska sejma. Ob nakupu vstopnice prejmete tiskani katalog, ki vam bo služil tudi kot priročnik, hkrati pa v njem najdete seznam razstavljavcev z njihovimi opisi in kontakti.

Sejem Dom

Razstavljavci in svetovalci vas pričakujejo od torka do sobote, od 10.00 do 19.00, v nedeljo do 18.00.

Več: www.sejemdom.si

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin