Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 5. 2013,
16.39

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

ličenje pričeska poroka

Četrtek, 23. 5. 2013, 16.39

8 let

Naj bosta na poroki vaša mejkap in pričeska popolna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Potem ko ste izbrale svojo sanjsko poročno obleko, čevlje in modne dodatke, sta ličenje in pričeska samo še pika na i vašemu celotnemu videzu, zato poskrbite, da bo tak, kot ste si ga vedno želele.

Priprave na popolna mejkap in pričesko se začnejo že mesec ali dva pred poroko, ko se odpravite na poskusno ličenje oziroma oblikovanje pričeske. Skupaj z vizažistko boste tako, glede na svoje želje, poročno opravo in barvo oči, ugotovile, kakšen mejkap vam najbolj pristaja. Prav tako boste v frizerskem salonu lahko poskusile več vrst pričesk in se nato odločile za tisto, ki vam bo najbolj všeč.

Naj bo nežen, a bogat Pri ličenju ne pretiravajte, saj se lahko kaj hitro zgodi, da bo vsa pozornost z vaše obleke preusmerjena na vaš mejkap. Izbirajte nežne in svetle tone, medtem ko se izogibajte temnih barv, ki se bodo teple z vašo obleko in seveda tudi priložnostjo. Pri ličenju sta najpomembnejša podlaga in kakovosten puder, ki bo zdržal tudi kakšno solzo in poljube svatov.

Prednost profesionalnega ličenja je tako predvsem v kakovostnih izdelkih, ki bodo na vaši koži zdržali vse do večerne zabave in še dlje, zato predlagamo, da se na najpomembnejši dan prepustite rokam izkušenih vizažistov. Vaša priča, če je seveda ženskega spola, ima še eno nalogo – skrbeti za vaš popoln videz ves večer. V njeni torbici mora biti puder veš čas na dosegu roke.

Pred poroko je eksperimentiranje prepovedano Tako kot vaša podoba mora biti na vaš poročni dan tudi vaša pričeska videti nekoliko drugače. A pred poroko ne eksperimentirajte z novimi barvami ali novimi oblikami pričeske, saj se lahko zgodi, da boste z rezultatom nezadovoljne, kar lahko sprožili nejevoljo in dodatne skrbi. Za obliko pričeske se odločite glede na trenutno dolžino in vrsto las. Če želite lasem dodati barvno drugačnost, frizerski salon obiščite vsaj tri mesece pred poroko, saj boste lahko tako morebitno napako še vedno popravile. Za zadnje barvanje pramenov ali osvežitev barve se dogovorite teden ali dva pred poroko. Takrat s seboj prinesite tudi vse dodatke, ki jih želite imeti v laseh, saj je zadnji čas, da si izberete poročno pričesko.

Priporočljivo je, da k frizerju, ki vaše lasje dobro pozna, pridete z že okvirno idejo, saj boste tako bistveno zožile izbor pričesk. Priporočamo tudi, da je pričeska lahkotna in sproščena.

Poskrbite za lepe lase in lepo kožo To, da boste na poročni dan videti popolno, ni odvisno le od vašega frizerja in vizažista, ampak tudi od vas samih. Tako koža kot lase namreč navzven odražajo vašo nego zadnji mesec ali dva. Koži zato privoščite obisk kozmetičnega salona, kjer bodo poskrbeli, da bo vaša koža nahranjena, sijoča in brez ogrcev. Kozmetičnega salona ne obiščite dan pred poroko, saj bo vaša koža še vedno razdražena in polna rdečih lis. Lasem vsaj enkrat na teden privoščite masko, ki si jo lahko naredite kar doma.

Ne spreglejte