SiolNET. Sportal ZOI
0,11

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vstopite v 360° svet olimpijskih disciplin

0,11

termometer

V času olimpijskih iger vam, dragi bralci, ponujamo popolnoma drugačen kviz, kot ste jih bili vajeni doslej. Vabimo vas, da športna prizorišča, na katerih tekmujejo in trenirajo tudi naši športniki, spoznate v 360-stopinjskem načinu.

Olimpijski kviz vam ponuja 360-stopinjski vpogled v Kranjsko Goro, Pokljuko, Planico, na drsališča, hokejske ploskve, v dvorano za curling … in omogoča, da športna prizorišča spoznate še nekoliko bolje, saj prikazuje podrobnosti, ki so navadnim obiskovalcem nedostopne.

Kliknite na posamezen sklop športov in vstopili boste v interaktiven 360-stopinjski svet olimpijskih disciplin in športnih prizorišč.

Veste, kako so videti tekmovalne sani ali v kakšni dvorani potekajo treningi v curlingu?

S klikom na posamezen sklop športov boste naenkrat spoznali vsaj tri športne discipline, vabljeni pa ste, da spoznate prav vse discipline in športna prizorišča. Interaktivno izkušnjo popestri tudi olimpijska maskota Foksi, ki vas bo spremljala skozi vse discipline.

 

Bogat nagradni sklad

Med vsemi sodelujočimi, ki so pravilno odgovorili na vprašanja, smo izžrebali počitnice za dva na Bledu v Glampingu Gozdne vile (5*). Izžrebali smo tudi plišaste maskote Foksi, pakete čokolad, vsak teden pa poleg čokolad še bloke in palice za selfije.

Sodelujte v olimpijskem kvizu in osvojite počitnice na Bledu | Foto:

Olimpijski kviz je trajal od 5. 2. 2018 do vključno 28. 2. 2018, razglasitev nagrajencev je bila 1. 3. 2018. Več v pravilih in pogojih.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin