Vstopite v 360° svet olimpijskih disciplin

V času olimpijskih iger vam, dragi bralci, ponujamo popolnoma drugačen kviz, kot ste jih bili vajeni doslej. Vabimo vas, da športna prizorišča, na katerih tekmujejo in trenirajo tudi naši športniki, spoznate v 360-stopinjskem načinu, odgovorite na tri vprašanja in osvojite prestižne počitnice na Bledu.

Olimpijski kviz vam ponuja 360-stopinjski vpogled v Kranjsko Goro, Pokljuko, Planico, na drsališča, hokejske ploskve, v dvorano za curling … in omogoča, da športna prizorišča spoznate še nekoliko bolje, saj prikazuje podrobnosti, ki so navadnim obiskovalcem nedostopne.

Kliknite na posamezen sklop športov in vstopili boste v interaktiven 360-stopinjski svet olimpijskih disciplin in športnih prizorišč.

Veste, kako so videti tekmovalne sani ali v kakšni dvorani potekajo treningi v curlingu?

S klikom na posamezen sklop športov boste naenkrat spoznali vsaj tri športne discipline, vabljeni pa ste, da spoznate prav vse discipline in športna prizorišča. Interaktivno izkušnjo popestri tudi olimpijska maskota Foksi, ki vas bo spremljala skozi vse discipline.

 

Bogat nagradni sklad

Med vsemi sodelujočimi, ki bodo pravilno odgovorili na vprašanja, bomo izžrebali počitnice za dva na Bledu v Glampingu Gozdne vile (5*). Izžrebali bomo tudi plišaste maskote Foksi, pakete čokolad, vsak teden pa poleg čokolad še bloke in palice za selfije.

Sodelujte v olimpijskem kvizu in osvojite počitnice na Bledu

Olimpijski kviz traja od 5. 2. 2018 do vključno 28. 2. 2018, razglasitev nagrajencev bo 1. 3. 2018. Tiste, za katere bomo ugotovili, da so zlorabili kviz, bomo izključili in jim odvzeli možnost za pridobitev nagrad. Več preberite v pravilih in pogojih.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano