Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 3. 2018,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Petrol

Natisni članek

advertorial Petrol smučanje Ana Bucik zimska rekreacija

Petek, 9. 3. 2018, 7.00

2 meseca, 1 teden

Tekmujmo skupaj, zmagujmo skupaj

Vsebino omogoča Petrol

Petrol je v sodelovanju s Smučarsko zvezo Slovenije v letošnji sezoni vsem navijačem omogočil spletno različico smučarskega pokala, kjer štejeta smučarsko znanje in spretnost sukanja računalniške miške. Tukaj se lahko preizkusite sami.

Naši smučarji vedo, da ima ekipni duh zmagovalno moč. | Foto: Naši smučarji vedo, da ima ekipni duh zmagovalno moč.

Drevova je na začetku sezone na priljubljenem družbenem omrežju napisala: "Pred naslednjimi tekmami v Courchevelu ne treniram samo na belih strminah, ampak tudi na tekmujmoskupaj.si." Ta poseben projekt so namreč na Petrolu poimenovali z motivacijskim geslom Tekmujmo skupaj, ki predstavlja zmagovalno miselnost slovenske smučarske reprezentance in krovno sporočilo posebne Petrolove kampanje. Združena v ekipnem duhu sta Petrol in Smučarska zveza Slovenije tako med letošnjo zimo razveselila navijače z nadvse zabavno spletno različico svetovnega smučarskega pokala.

V smučarskih čevljih reprezentantov

Na spletni strani tekmujmoskupaj.si se lahko navijači postavijo v smučarske čevlje naših reprezentantov in pokažejo, da smo pravi smučarski narod. Na tem spletnem mestu je mogoče v duhu podpreti naše smučarje, vsak teden tekmovati na drugi spletni smučarski tekmi in strastno navijati za naše ljubljence. Vse omenjene aktivnosti pa prinašajo številne raznolike in bogate nagrade.

Žan Kranjec in Miha Hrobat med igranjem zabavne igre na tekmujmoskupaj.si. | Foto: Žan Kranjec in Miha Hrobat med igranjem zabavne igre na tekmujmoskupaj.si.

Spletna bela karavana

V spletni igri, ki iz tedna v teden menja proge po vzoru prizorišč iz svetovnega pokala, imajo igralci na voljo šest slovenskih smučarjev, s katerimi lahko odpeljejo progo. Najprej izberejo svojega smučarja in poskusijo priti čim dlje po progi brez padca ali zgrešenih vratc. Konec vsakega tedna prvi trije na lestvici dobijo privlačne nagrade, spletna igra pa se vzporedno z resnično belo karavano preseli na drugo progo. Prav tako imajo igralci v novem tednu novo priložnost premagati vseslovensko igralsko konkurenco in osvojiti nove privlačne nagrade, ki jih najboljšim namenja Petrol.

Takole si je med vožnjo v Kitzbühel krajšala čas Ana Bucik. | Foto: Takole si je med vožnjo v Kitzbühel krajšala čas Ana Bucik. Poleg igranja spletne igre in divje vožnje po raznolikih belih strminah lahko navijači delajo tudi tisto, kar znajo najbolje – navijajo.

Vsako navijanje za naše navijače pa z malo sreče prinaša tudi dobrodošle in praktične nagrade.

Ekipni duh premaga vse

Na spletni strani www.tekmujmoskupaj.si, ki jo je do zdaj obiskalo že več kot 53 tisoč smučarskih navdušencev, vlada tekmovalno razpoloženje, ampak Petrol opozarja tudi na pomembnost zdravega in trdnega ekipnega duha, ki vlada med smučarji. Če vlada med smučarji, zakaj ne bi še med navijači, ki lahko našim vrhunskim športnikom izrazijo spoštovanje in podporo tudi z nakupi posebej označenih izdelkov na bencinskih servisih Petrol.

Na policah Petrolovih servisov je mogoče najti izdelke z oznako SLOSKI, delež vsakega prodanega izdelka pa Petrol nameni za kakovostne treninge slovenske smučarske reprezentance. Tako smučarji kot smučarske reprezentance so namreč prepričani, da so kakovostni treningi ključ do uspeha današnjih in prihodnjih smučarskih talentov. Dobre priprave so dober obet za vrhunske dosežke, ki si jih, roko na srce, iz sezone v sezono z velikimi pričakovanji želi vsa Slovenija.

Vrhunski treningi pomenijo vrhunske uspehe

Na Petrolu se veselijo rezultatov projekta Tekmujmo skupaj, ki je še pred koncem letošnje tekmovalne sezone za namen boljših treningov zbral dodatnih 18 tisoč evrov. Ponosni so na sodelovanje s slovenskimi smučarskimi šampioni, ki jim tudi v prihajajočih sezonah želijo vrhunske rezultate, in hvaležni vsem slovenskim smučarskim navijačem, ki so z dobro voljo pripomogli k uspešnemu projektu. K uspehom slovenskega smučanja lahko namreč po zaslugi takih projektov, kot je Tekmujmo skupaj, pripomoremo tudi mi, goreči navijači.

Petrol za namen kampanje kupcem omogoča nakup izdelkov z oznako SLOSKI. | Foto: Petrol za namen kampanje kupcem omogoča nakup izdelkov z oznako SLOSKI.

Petrol je s snemalno ekipo še pred začetkom tekmovalne sezone zbral igrivo razpoložene smučarje na enem od Petrolovih servisov, ki so med prodajnimi policami uprizorili razburljivo smučarsko tekmo. V duhu povezovalne kampanje se je ta tekma končala s skupno zmago vseh vpletenih. Prav tako se ob koncu projekta Tekmujmo skupaj obeta skupna zmaga navijačev in smučarjev.

Ana Drev prisrčno pojasni zmagovalni duh projekta Tekmujmo skupaj.

Ne spreglejte