Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 12. 2016,
11.38

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

smučanje smuči Atomic zimska rekreacija

Petek, 2. 12. 2016, 11.38

5 let, 5 mesecev

Nova sezona, nove smuči Atomic!

Oglasno sporočilo

Odločite se za test smuči Atomic, brezplačno svetovanje in pomoč pri izbiri.

Pri Atomicu vsako sezono organiziramo številne smučarske teste na domačih in tujih smučiščih ter s tem omogočimo našim kupcem lažjo odločitev pri nakupu novih smuči. Tudi letos zato vabimo vse smučarje, ki si želijo preizkusiti novosti v svetu smučanja, da se nam pridružijo. Organizatorji in pokrovitelji so prav vse sodelujoče na tekmovanju nagradili z bogatimi darilnimi vrečkami.

Dandanes je na trgu nešteto različnih modelov smuči, med katerimi je zelo težko izbirati, razvoj smuči pa vsako leto napreduje hitreje in hitreje. Pri Atomicu smo se zato odločili, da kupcem omogočimo prvovrsten stik z opremo, še preden jo kupijo.

Na vseh testih bo na voljo velika izbira smuči, prisotni pa bodo tudi strokovnjaki, nekdanji tekmovalci, ki bodo rade volje odgovorili na vsa vaša vprašanja glede opreme. Na vse teste se bo mogoče prijaviti prek spleta, ob prijavi in udeležbi na Atomicovem testu pa vam priskrbimo še 20 odstotkov popusta* na dnevno smučarsko vozovnico. Odločite se za test smuči Atomic, saj boste tako lahko najbolje preizkusili vse novosti, ki jih prinaša letošnja sezona.

PREIZKUSITE VSE NOVOSTI PRI ATOMICU NA NASLEDNJIH SMUČARSKIH TESTIH:

 | Foto:

Prijavi se na smučarski test TUKAJ:

*Vsak, ki se prijavi na Atomicov smučarski test prek spletne strani, prejme na mestu dogajanja kupon za 20 odstotkov popusta na dnevno smučarsko vozovnico, ki ga lahko unovči pri naslednjem obisku smučišča.
**Na tem smučišču popust ob prijavi ne velja.

Novosti v letošnji sezoni

Cilj Atomicovih razvojnih inženirjev je narediti smuči, ki se prilagajajo vsakemu posamezniku: telesni konstituciji, načinu smučanja, željam in osebnim ciljem.

 | Foto:

Smuči serije VANTAGE X: Smuči Vantage X smo razvili tako, da smo združili najboljše lastnosti touring in race smuči. Izjemno lahka in močna konstrukcija Vantage ter geometrija in tehnologija race smuči zagotavljajo odlično kombinacijo za lahkotno in brezkompromisno smučanje.

 

 | Foto:

REDSTER XT: Kratica XT je okrajšava za "cross turn", kar pomeni, da smuči iz serije Redster XT združujejo lastnosti slalomskih in veleslalomskih smuči. Te vsestranske lastnosti zagotavlja posebna geometrija smuči z različnimi dolžinami radija. Kombinacija različnih radijev omogoča izjemno igrivost, okretnost in pri tem ohranja mirne smuči v dolgih zavojih. Zahvaljujoč visokokakovostnemu lesenemu jedru so smuči izredno dinamične in odzivne. Leseno jedro pripomore k stabilnosti smuči in blaženju tresljajev.

 | Foto: ŽENSKE SMUČI: Pri Atomicu prav tako veliko časa namenjamo razvoju ženskih smuči. Tudi v letošnji sezoni ponujamo širok izbor modelov, ki so namenjeni različnim terenom in načinom smučanja. Smuči Cloud bodo navdušile tako začetnice kot tudi najboljše smučarke. Cloud Eleven XT so namenjene odličnim rekreativnim smučarkam, ki si želijo izjemnega oprijema in nadzora, medtem ko lahko rekreativne smučarke brez napora smučajo na smučeh Cloud s tehnologijo Bend-X. Seriji smuči Cloud se je pridružila serija Vantage X, ki predstavlja izjemne vsestranske smuči za ljubiteljice urejenih in neurejenih terenov.

Opisali smo le delček vsega, kar ponujamo pri Atomicu. Če vas zanima več, nas obiščite na ATOMICOVEM TESTU SMUČI.

Prijavi se: www.atomic-smucarski-test.si/

Več informacij na: www.atomic.com

Ne spreglejte