Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
22. 9. 2024,
12.45

Osveženo pred

4 dni, 10 ur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,65

Natisni članek

Natisni članek

poškodba Kamil Stoch smučarski skoki

Nedelja, 22. 9. 2024, 12.45

4 dni, 10 ur

Po dolgem skoku v Zakopanah je začutil bolečino v kolenu

Kamil Stoch v začetku tedna na pregled kolena

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,65
Kamil Stoch | Kamil Stoch je po enem od trening skokov začutil bolečine v kolenu. V ponedeljek ga čakajo preiskave, ki bodo pokazale, ali gre za resnejšo poškodbo. | Foto Guliverimage

Kamil Stoch je po enem od trening skokov začutil bolečine v kolenu. V ponedeljek ga čakajo preiskave, ki bodo pokazale, ali gre za resnejšo poškodbo.

Foto: Guliverimage

Poljski smučarski skakalec Kamil Stoch, ki se na novo sezono pripravlja individualno s svojo ekipo, je po enem od dolgih trening skokov v Zakopanah začutil bolečino v koleno. V ponedeljek ga čakajo zdravniški pregledi, ki bodo dali več informacij o stanju kolena poljskega veterana.

Kamil Stoch
Sportal Kamil Stoch priznal, da so bili to najslabši skoki poletja. Kako se bodo tokrat znašli Slovenci?

Stoch se je na novo sezono v teh dneh pripravljal v Zakopanah, kjer je po enem od dolgih skokov začutil bolečino v kolenu. Kakšne bodo posledice skoka in ali bo moral po preplahu na prisilni počitek, naj bi bilo jasno prihodnji teden, poroča skijumping.pl. 

Sedemintridesetletnika v ponedeljek čaka magnetna resonanca, po kateri naj bi bilo jasnega več. "Po dolgem skoku na skakalnici Wielka Krokiew v Zakopanah je Kamil Stoch začutil bolečino v kolenu, vendar trenutno ne vemo, za kako resno stvar gre. V ponedeljek sta predvidena nadaljnja diagnostika in slikanje z magnetno resonanco," so v sporočilu za javnost zapisali pri poljski smučarski zvezi.

Poljski veteran, ki se je pred novo sezono odločil za drugačen pristop priprav in trenira s svojo ekipo, ločeno od reprezentance, pod vodstvom Michala Doležala, je v tej poletni sezoni tekmoval le enkrat. Pred tednom dni v Wisli, kjer je končal na 16. mestu, je svoje predstave ocenil za ene najslabših v tem poletnem obdobju.

Jurij Tepeš
Sportal Nova zmaga Italijanke, tri Slovenke med deseterico, a brez stopničk
Pawel Wasek
Sportal Brez slovenskih skakalcev v Romuniji, zmagal Poljak Wasek

 

Ne spreglejte