Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Sreda,
31. 1. 2018,
19.20

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,25

Natisni članek

Filip Flisar Jakov Fak Jakov Fak Ana Bucik Pjongčang 2018 #zanaše #zanase

Sreda, 31. 1. 2018, 19.20

6 let, 2 meseca

Se spomnite vratolomnega padca Hermanna Maierja? Filip Flisar se ga. #video

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,25
Jakov Fak | Foto Sportida

Foto: Sportida

Slovenske olimpijce le še nekaj dni loči od olimpijskih iger v Pjongčangu in vsi že komaj čakajo, da se vse skupaj začne. Med njimi so tudi Jakov Fak, Filip Flisar, Ana Bucik …

Nekatere naše smo vprašali, katere olimpijske igre so se jim vtisnile v spomin, ko so bili še mlajši. Nekateri so jih redno spremljali po televiziji, nekateri pa so se v tistem času raje igrali zunaj s svojimi sovrstniki. Takšen je bil trenutno najboljši slovenski biatlonec Jakov Fak, ki ima v svoji vitrini že eno olimpijsko medaljo. To je osvojil leta 2010 v Vancouvru, ko je bil na desetkilometrski razdalji tretji.

Filip Flisar je bil na olimpijskih igrah v Sočiju šesti. | Foto: Sportida Filip Flisar je bil na olimpijskih igrah v Sočiju šesti. Foto: Sportida Filip Flisar se spominja spektakularnega padca

Precej zanimive spomine na olimpijske igre ima Filip Flisar, slovenski smučar prostega sloga. Najbolj so se mu v spomin vtisnile igre v Naganu, kjer je blestel zdaj že nekdanji avstrijski smučar Herman Maier. Ta je na smuku doživel spektakularen padec, tri dni pozneje pa zmagal v superveleslalomu. Filip Flisar je do zdaj dvakrat nastopil na olimpijskih igrah. Leta 2010 je bil v Vancouvru osmi, pred štirimi leti v Sočiju pa šesti. Tam je bil Mariborčan blizu medalji, a v polfinalu doživel padec in se tudi poškodoval.

Ana Bucik je pred časom v Lenzerheideju v kombinaciji zasedla 3. mesto in dosegla uspeh kariere. | Foto: Sportida Ana Bucik je pred časom v Lenzerheideju v kombinaciji zasedla 3. mesto in dosegla uspeh kariere. Foto: Sportida

Svoje spomine sta razkrili tudi Ana Bucik in Špela Rogelj

Svoje spomine oziroma igre, ki so se jima najbolj vtisnile v spomin, sta opisali tudi naša alpska smučarka Ana Bucik in smučarska skakalka Špela Rogelj. Kaj so nam vsi štirje povedali, si lahko pogledate v spodnjem videu.

Olimpijske igre v Pjongčangu se začnejo 9. februarja in bodo trajale vse do 25. februarja. Tam bo nastopilo 71 slovenskih športnikov.

Navijajte za naše športnike in osvojite Samsung Galaxy S8

Pridružite se slovenskim športnikom in pokažite, da tudi vaše srce bije za Slovenijo. Sodelujte v nagradni igri #zanaše.

Sodelujete tako, da na svojih družbenih omrežjih delite navijaški posnetek slovenskih športnikov ali posnamete svoj posnetek z navijaškimi gibi in ga delite.

Ne pozabite pripisati #zanaše in označiti Telekoma Slovenije. Morda boste prav vi tisti srečnež, ki bo prejel mobilni telefon Samsung Galaxy S8!

www.zanase.si

Ne spreglejte