Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 1. 2022,
15.50

Osveženo pred

2 leti, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,11

46

Natisni članek

OP Avstralije Novak Đoković

Torek, 11. 1. 2022, 15.50

2 leti, 3 mesece

Voditelja o aferi Đoković

Voditelja brez milosti nad Đokovića #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,11

46

Afera Novaka Đokovića v zadnjih dneh še naprej močno odmeva po celem svetu. Primer srbskega teniškega igralca je močno razdelil javnost. Po spletu je danes zaokrožil posnetek voditeljev oddaje avstralskega programa Channel 7, ki sicer nista bila v prenosu v živo, sta pa na glas povedala, kaj si mislita o Srbu.

Novak Đoković še naprej polni strani tiskanih medijev, pa tudi programe radijskih in televizijskih postaj. Prvi teniški igralec sveta se pripravlja na nastop na OP Avstralije, a vse to poteka v senci diplomatsko-pravnega škandala, v katerem je pred tem pet dni preživel v imigrantskem hotelu.

Đoković je dobil pravno bitko, zvezno sodišče v Melbournu je ugodilo njegovi pritožbi, mu vrnilo vizum, država pa je plačala vse sodne stroške, zato je Novak na prostosti in čaka na morebitno odločitev ministra za priseljevanje Alexa Hawka, ki lahko uporabi svojo diskrecijsko pravico in prekliče njegov vizum.

Primer Novaka Đokovića je dvignil veliko prahu. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Primer Novaka Đokovića je dvignil veliko prahu. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Primer Đoković je dvignil veliko prahu, na socialnih omrežjih pa je zaokrožil pogovor med voditeljema oddaje na Australian Channel 7, ki sta se najverjetneje pripravljala na oddajo ali pa sta se pogovarjala med odmorom med snemanjem. Vse skupaj je kljub temu ujela kamera, vse skupaj pa je nekdo objavil na socialnih omrežjih.

"Đoković je lažnivi bedak. Žalostno je, da so se vsi vpletli v to. Kako je lahko kar hodil okoli, če je bil okužen? Kako ni šel v Španijo? Izvlekel se bo iz tega. A kaj smo dosegli s tem, ko smo ga dali v imigracijski hotel? Kaj je z ljudmi, ki so bili na letalu istočasno kot on, kaj je s teniškimi igralci, ki so morali zapustiti državo?" sta se med drugim spraševala voditelja oddaje. Več pa v videu.

Preberite še:

Novak Đoković Nick Kyrgios
Sportal Kyrgiosa je po polomu z Đokovićevim vizumom sram, da je avstralski športnik
Novak Đoković
Sportal Je Novak Đoković res lagal? #video
Novak Đoković
Sportal Đoković se je oglasil in opravil trening: Želim ostati in igrati na OP Avstralije
Ne spreglejte