Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Sreda,
9. 12. 2015,
9.50

Osveženo pred

4 dni, 3 ure

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Roger Federer Ivan Ljubičić

Sreda, 9. 12. 2015, 9.50

4 dni, 3 ure

Veliki Roger Federer si je za trenerja izbral Hrvata

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0
Eden najboljših igralcev vseh časov Roger Federer se je po dveh letih razšel s Stefanom Edbergom. Šveda bo v ekipi nadomestil nekdanji hrvaški teniški igralec Ivan Ljubičić.

Federer, ki je v svoji karieri zmagal na 17 turnirjih za grand slam, je po dveh letih prekinil sodelovanje s Švedom Stefanom Edbergom. Ob tem je že razkril, da bo v prihodnje sodeloval z nekdanjim vrhunskim teniškim igralcem Ivanom Ljubičićem.

Edberg bo vedno del njegove ekipe

"Najino sodelovanje je bilo predvideno le v sezoni 2014. Stefan je bil izjemen, zato sva sodelovanje podaljšala za eno sezono, kar zelo cenim. Veliko me je naučil in zelo vplival na mojo igro. On bo vedno del moje ekipe," je na Facebooku zapisal 34-letni Švicar. Dodal je, da se bo ekipi pridružil Ivan Ljubičić, medtem ko preostali člani ekipe ostajajo.

Ljubčić se je pred kratkim razšel s Kanadčanom Milošem Raonićem, s katerim sta sodelovala od leta 2013. Hrvat je bil nekoč tretji igralec na lestvici ATP in v svoji karieri osvojil deset turnirjev serije ATP. S hrvaško reprezentanco je leta 2005 osvojil prestižni Davisov pokal, v dvojicah z Mariom Ančićem pa je na olimpijskih igrah v Atenah osvojil bronasto medaljo.

Ne spreglejte