Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 8. 2015,
22.36

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Cincinnati WTA ATP Andreja Klepač Ivo Karlović Venus Williams

Ponedeljek, 17. 8. 2015, 22.36

8 let, 5 mesecev

V Cincinnatiju slovo Klepačeve, visokorasli Hrvat premagal desetega nosilca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Na teniškem turnirju v Cincinnatiju je že v prvem krogu dvojic izpadla edina slovenska predstavnica Andreja Klepač. V moški konkurenci posameznikov je Hrvat Karlović izločil Francoza Gillesa Simona.

Hrvaški teniški igralec Ivo Karlović je v prvem krogu prestižnega turnirja pod hladno prho poslal francoskega igralca Gillesa Simona. Hrvat, ki v višino meri 208 centimetrov, je z desetim nosilcem turnirja opravil po treh nizih. Od turnirja se je poslovil še en francoski predstavnik. Gael Monfils, ki je bil postavljen kot 14. nosilec, je moral premoč priznati Poljaku Jerzyju Janowiczu.

Finalistka Wimbledona odhaja domov

V ženski konkurenci je svojo prvo nalogo uspešno opravila Venus Williams. Američanka je v uvodnem krogu premagala mlado Kazahstanko Zarino Dijas. Venus se bo v drugem krogu udarila s srbsko igralko Ano Ivanović. Svoje kovčke je že spakirala finalistka letošnjega Wimbledona Garbine Muguruza. Njena krvnica je bila Kazahstanka Jaroslava Švedova.

Andreja Klepač je turnir WTA v Cincinnatiju v konkurenci dvojic končala že v prvem krogu. Skupaj s Španko Laro Arruabarreno sta izgubili proti italijanski dvojici Sara Errani/Flavita Pennetta s 6:7 (3) in 2:6.

Ne spreglejte