Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
28. 5. 2018,
9.00

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

T-2 Rafael Nadal tenis Roland Garros PR članek

Ponedeljek, 28. 5. 2018, 9.00

5 let, 11 mesecev

Roland Garros v 4K samo na T-2

Oglasno sporočilo

Evropski gigant Eurosport bo letos prvič prenašal teniške dvoboje Odprtega prvenstva Francije v tenisu v vrhunski, 4K ločljivosti. Tenis, kot ga še nismo videli, bomo lahko spremljali le pri operaterju T-2.

Še preden so na igriščih Roland Garrosa zapele strune, je v javnost prišla novica, da bo Eurosport prvič v zgodovini predvajal športni dogodek v živo v 4K resoluciji. Program Eurosport 4K bo v peščici evropskih držav gledalcem ponudil prenos z osrednjega igrišča Philippe Chatrier tekom celotnega trajanja turnirja.

T2 4k | Foto:

T-2 je na val 4K zajadral že prejšnji mesec, ko je kot prvi operater v Sloveniji ponudil vsebine v ultra visoki ločljivosti, tokrat pa so šli za svoje naročnike še korak dlje in zagotovili, da bomo tudi v Sloveniji prvič v 4K resoluciji v živo lahko spremljali vrhunski športni dogodek. Program Eurosport 4K bo dosegljiv v treh od štirih programskih shem T-2 televizije.

S 4K ste lahko najboljši sodnik

Teniška karavana je sicer že zbrana v Parizu in po četrtkovem žrebu glavnega dela turnirja, napetost hitro narašča. 122. edicijo Roland Garrosa lahko tako naročniki T-2 od nedelje, 27.5.2018 od 11. ure dopoldne naprej, spremljajo v najboljši resoluciji na trgu ta hip.

T2 4k | Foto:

Lanski naslov branita Španec Rafael Nadal in Latvijka Jelena Ostapenko. Medtem ko je ženski turnir povsem odprt, je »Rafa« tudi letos na pesku v vrhunski formi in ne bo presenečenje, če v nedeljo, 10. junija, že enajstič dvigne pokal mušketirjev.

Organizacija ATP se na peščenih igriščih ne poslužuje uporabe sokoljega očesa, zato pa boste lahko tokrat najboljši sodnik kar vi in to iz domačega naslonjača. Je žogica prijela črto ali za nekaj zrnc peska zgrešila polje? Na Eurosport 4K ne boste napravili nobene napake.

T2 4k | Foto:

Vaše oči vam bodo hvaležne

Z globalnim dogodkom, ki se bo premierno prenašal v 4K ločljivosti, T-2 tako ponovno postavlja nove mejnike na slovenskem trgu. Prvi "4K naročniki" T-2 že dober mesec uživajo v spremljanju prvega 4K programa na slovenskem trgu Travelxp. Predpogoji so hitra internetna povezava, novi vmesnik Amino Kamai 7 in seveda 4K TV sprejemnik.

4K pa ne prinaša samo vpadljive kratice, temveč tudi dejansko uporabno vrednost. Ultra visoka ločljivost je tista, ki sedežne garniture spet pomika bližje TV sprejemnikom, ne glede na velikost diagonale. Zaradi bolj naravnih prehodov in precej večjega številka slikovnih točk, lahko 4K TV vsebino spremljate na razdalji dvokratnika dolžine diagonale zaslona, pri tem pa vaša obremenitev oči ne bo prav nič večja.

T2 4k | Foto:

Prepričajte se sami. Pokličite T-2 za 4K!
Ne spreglejte