Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Ponedeljek,
1. 1. 2018,
11.33

Osveženo pred

6 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35

Natisni članek

Roger Federer Rafael Nadal Andy Murray Serena Williams

Ponedeljek, 1. 1. 2018, 11.33

6 let, 3 mesece

O Đokoviću in Murrayju ne duha ne sluha, kaj pa preostali?

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35
Rafael Nadal | Foto Reuters

Foto: Reuters

Najboljši teniški igralci se že nekaj časa potijo na teniških igriščih. Skoraj nihče od njih novega leta ni praznoval doma, saj jih večina že igra na uvodnih turnirjih. Kako so nekateri od njih praznovali oziroma se poslovili od starega leta in pozdravili novo leto?

Če začnemo pri prvem igralcu sveta, Rafaelu Nadalu. Ta sezone ni začel tako, kot si je želel, saj je moral odpovedati nastop na turnirju v Brisbanu. Kdaj se bo vrnil na igrišča, Španec še ni sporočil, a skoraj zagotovo ga bomo videli na OP Avstralije. Rafa je ob novem letu na družabnem omrežju delil svoje najlepše spomine iz leta 2017.

Algunos momentos inolvidables del 2017... Os deseo un feliz año nuevo a todos! Some great memories of 2017 😉 Wishing you all a very happy new year!

Objavil/a Rafa Nadal dne 31. december 2017

Leto 2017 je bilo za Federerja nerealno

Od velike četverice je sezono začel le Roger Federer, ki igra v Hopmanovem pokalu, kjer je dobil uvodni dvoboj. Švicar, ki velja za enega najboljših igralcev vseh časov, je na Twitter zapisal, da je bilo leto 2017 nerealno in da se veseli že prihajajočega leta.

Novak Đoković in Radek Stepanek sta že pred časom zapela za božične praznike. | Foto: Twitter - Voranc Novak Đoković in Radek Stepanek sta že pred časom zapela za božične praznike. Foto: Twitter - Voranc

Od Đokovića in Murryja ne duha ne sluha

Đoković se tokrat ni oglasil na družbenih omrežjih, verjetno tudi zato, ker pravoslavni Srbi novo leto praznujejo 13 dni pozneje. Prav tako ni bilo ne duha ne sluha od zadnjega izmed velike četverice, Andyja Murryja.

Aljaž Bedene je v nizkem štartu

Aljaža Bedeneta bomo letos znova spremljali pod slovensko zastavo. Ljubljančan bo svoj uvodni turnir v letošnjem letu igral v Dohi in že komaj čaka, da se vse skupaj začne. Bedene je tudi na lestvici ATP že evidentiran kot Slovenec.

 

Bring on 2018 💪🎾 Happy New Year Everyone 🎆 #happynewyear #2018 #ready

A post shared by Aljaz Bedene (@aljazbedene) on

Hrvat je prepričan, da bo tudi novo leto uspešno

Svojim navijačem se je za veliko podporo v prejšnjem letu zahvalil Marin Čilić, najboljši hrvaški teniški igralec. Sam se nikakor ne more odločiti, kateri del leta 2017 je bil zanj najlepši. Prepričan pa je, da bo tudi leto 2018 zelo uspešno.

Simona Halep je praznovala na Kitajskem

Trenutno prva igralka sveta Simona Halep igra na turnirju v Shenzhenu na Kitajskem, kjer se je uspešno prebila skozi prvi krog. Romunka je vsem zaželela srečno novo leto.

La multi ani! 🎊🎉 Va doresc un 2018 minunat, plin de bucurii! Happy new year 2018! I wish you all the best and happiness!😊

Objavil/a Simona Halep dne 31. december 2017

Marija Šarapova novo leto začela na najboljši mogoči način

Marija Šarapova je lani novo leto preživela v krogu svojih prijateljev, potem ko je prestajala 15-mesečno kazen zaradi dopinga. Kot pravi, je letos daleč od svojih prijateljev, vendar tam, kamor spada - na turnirju na Kitajskem. Rusinja je uvodni dvoboj dobila brez težav in novo leto začela na najboljši mogoči način.

Serena Williams in njeni spomini na lansko leto

Serena Williams letošnje sezone ni začela z zmago, potem ko se je na igrišče vrnila že štiri mesece po porodu. Zmagovalka 23 turnirjev za grand slam je ob novem letu delila deset najlepših spominov preteklega leta. In prav nič ni presenetljivo, da so vsi povezani z njeno prvorojenko Alexis Olympio Ohanian.

Caroline Wozniacki je praznovala na Novi Zelandiji

Caroline Wozniacki je imela lani uspešno sezono, saj je trenutno tretja igralka sveta. Danka se trenutno mudi na Novi Zelandiji, kjer jo čaka prvi dvoboj in kjer je tudi preživela vstop v novo leto.

Ne spreglejte