Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Ponedeljek,
20. 2. 2017,
10.12

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,90

Natisni članek

fotografija Eugenie Bouchard

Ponedeljek, 20. 2. 2017, 10.12

1 leto, 2 meseca

Eugenie Bouchard je spoznala, da je to vse prej kot lahko delo

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,90
Eugenie Bouchard | Foto Gulliver/Getty Images

Foto: Gulliver/Getty Images

Eugenie Bouchard, teniška igralka, je v zadnjem času precej v središču pozornosti. Vendar ne zaradi tenisa, ampak zaradi fotografiranja v kopalkah. Kanadčanka je priznala, da je poziranje pred fotografskim objektivom vse prej kot lahka naloga.

Eugenie Bouchard je pred kratkim imela fotografiranje za revijo Sports Illustrated, kjer se je fotografirala zgoraj brez. Trenutno 45. igralka sveta je razkrila, da je bila zelo zanimiva izkušnja, vendar tudi stresna.

Tokrat je bil nekoliko drugače

"Bila sem zelo nervozna. Prvikrat sem pozirala zgoraj brez in za mene je bilo nekoliko drugače. To je bilo prvo fotografiranje ob 7. uri zjutraj. Takoj, ko smo prišli na plažo: 'Ok, brez zgornjega dela, moraš ga sneti'. Bilo je neposredno, kar mi je pravzaprav pomagalo, saj so takoj vse videli, zato sem bila potem bolj sproščena pred kamero," je povedala 22-letna športnica, ki je spoznala, da fotografiranje vse prej kot lahko delo.

"Bilo je težko, bila sem izmučena.  V šestih urah sem zamenjala sedem kopalk in vseskozi smo delali. Delo je veliko težje, kot si ljudje mislijo," je še povedala kanadska lepotica, za katero mnogi menijo, da bo v teniškem svetu po lepoti nadomestila Ano Ivanović. Srbska teniška igralka je že končala profesionalno pot.

V zadnjih dveh letih ji na teniških igriščih ni šlo vse po načrtih. | Foto: Reuters V zadnjih dveh letih ji na teniških igriščih ni šlo vse po načrtih. Foto: Reuters

Kaj lahko pokaže letos?

Če se je Bouchardova zelo dobro izkazala pred fotografskim objektivom, se ne more pohvaliti s svojim delom na teniških igriščih. Po letu 2014, ko se je uvrstila v finale Wimbledona, na OP Avstralije in OP Francije pa je prišla do polfinala, je njena rezultatska krivulja po tistem začela strmo padati. Nekdanja peta igralka sveta je v letošnji sezoni odigrala na treh turnirjih. Na OP Avstralije, prvem letošnjem turnirju za grand slam, se je poslovila že v tretjem krogu.

Kanadčanka se v teh dneh že pripravlja na nove turnirje.

 

Back to reality.....lol

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Ne spreglejte