Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Torek,
14. 7. 2020,
9.42

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,09

2

Natisni članek

Goran Ivanišević Novak Đoković

Torek, 14. 7. 2020, 9.42

3 leta, 9 mesecev

Kaj Novak Đoković počne v Bosni? #video

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,09

2

Po dolgem času se je oglasil Goran Ivanišević, legendarni teniški igralec in trener Novaka Đokovića. Ta je sporočil, da se je ozdravil po okužbi z novim koronavirusom. Novak Đoković pa se trenutno mudi v Bosni.

Še kako živa je zgodba Adria Tour v Zadru, ko se je kar nekaj igralcev in nekaj spremljevalnega osebja okužilo z novim koronavirusom. Prvi, ki se je okužil, je bil Grigor Dimitrov, nato so sledili še drugi, med njimi je bil tudi Novak Đoković. Nekaj dni za tem je svojo okužbo sporočil še Goran Ivanišević, ki je bil direktor turnirja v Zadru.

Novak Đoković si polni baterije v Bosni

Novak Đoković, prvi igralec sveta, je že nekaj časa nazaj ozdravil in začel treninge. Srbski teniški zvezdnik se je s svojimi starši odpravil v Bosno. Tam je obiskal Visočicu, ki jo imenujejo tudi "piramida sonca". Ta se dviga nad bosanskim srednjeveškim mestecem in je ena glavnih znamenitosti v tistem predelu. Đoković je v družbi staršev in Semira Osmanagića, vodjo tamkajšnjega arheološkega parka, tudi meditiral.

Navijači ga spremljajo na vsakem koraku.

Bo prišel v ZDA?

Kot kaže, je eden najboljših teniških igralcev izkoristil čas v naravi, miru ter si pred začetkom sezone napolnil baterije. Teniška sezona naj bi se začela 14. avgusta v Washingtonu, a za zdaj še ni znano, ali bo Beograjčan potoval v ZDA. Tam je načrtovan tudi OP ZDA, turnir za grand slam, ki se bo začel 31. avgusta.

Nekaj dni je Đoković treniral na akademiji Janka Tipsarevića v Beogradu, kjer je podloga podobna kot v New Yorku. V njegovem uradnem koledarju je sicer zapisano, da bo njegov prvi turnir OP Francije, ki naj bi potekal konec septembra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FREE AT LAST After two negative and two positive tests, I've finally tested negative again and am free to leave Zadar after one month. Feels like I won it in five... Huge thanks to all the doctors and everyone who made my quarantine in Zadar nice and pleasant. Wish everyone who tested positive a speedy recovery! POBJEDA U PET SETOVA Nakon dva negativna i dva pozitivna testa, došao je na red moj omiljeni, peti set. A znate da sam uvijek bio nezgodan u petom setu... Napokon negativan i napokon mogu na slobodu nakon tri tjedna izolacije. Veliko hvala @falkensteiner_hotels i osoblju koje mi je kuhalo i nosilo hranu, posebno @komlenicljubica Veliko hvala i doktorima na brizi, a posebno hvala i jednom ludom Šibenčaninu, prepoznat će se sam! Zadre, hvala ti što si mi mjesec dana bio sjajan domaćin, sad smo se zbližili na još posebniji način. Vidimo se u nekim ljepšim okolnostima, ali ipak ne tako skoro 😂 Čuvajte se, ljudi, a svim zaraženima što brži oporavak! 🙏🏻

A post shared by Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial) on

"Vedno sem bil neugoden v petem nizu"

Goran Ivanišević je na svojem profilu na Instagramu sporočil, da je tudi on ozdravel. Kot je med drugim zapisal, je po dveh negativnih in dveh pozitivnih testih prišel njegov najljubši peti niz.

"Veste, da sem bil vedno neugoden v petem nizu … Končno negativen in končno grem lahko po treh tednih na svobodo. Hvala hotelom Falkensteir in osebju, ki mi je kuhalo in nosilo hrano, zlasti gospe Ljubici. Velika hvala zdravnikom za skrb, še posebej hvala noremu Šibenčanu, ta se bo že sam prepoznal. Zadar, velika hvala, da si bil mesec dni odličen gostitelj. Zdaj smo se zbližali še na bolj poseben način. Vidimo se v lepših okoliščinah. Pazite nase, vsem okuženim pa želim čimprejšnje okrevanje," je zapisal 48-letni Splitčan.

Na Instagramu se je odzval tudi Dimitrov, ki je potrdil, da je prebolel koronavirus.

Simona Halep
Sportal Zakaj je Romunka zavrnila ples z Novakom Đokovićem? #video
Novak Đoković
Sportal Đoković je plačal za naivnost: Rekel mi je, da je imel solze v očeh
Novak Đoković
Sportal Novak Đoković prvič po okužbi spregovoril o kritikah in napadih nanj
Ne spreglejte