SiolNET. Sportal Tenis
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

A hodim s Šarapovo? Kaj vas pa briga ...

4

termometer

Če si srčni izbranec tako oboževane športnice, kot je ruska lepotica Marija Šarapova, se moraš soočiti z novo realnostjo. Z radovednimi novinarji in drznimi vprašanji. Grigor Dimitrov tega ne mara.

Nadarjeni Bolgar, ki se ga je zaradi ogromnega talenta in številnih naslovov v mladinski kategoriji oprijel vzdevek "majhni Federer", po poplavi govoric, češ da je osvojil srce Marije Šarapove, ne skriva nezadovoljstva nad pisanjem in načinu razmišljanja novinarjev. Zaradi tega ni sproščen, kar dokazuje tudi gladek poraz v uvodnem krogu OP Avstralije, ko mu je francoski veteran Julien Benneteau na "nesrečnem" igrišču št. 13 prepustil le deset iger. Veliko boljše je šlo ruski lepotici, ki je rojakinji Olgi Pučkovi na osrednjem prizorišču Melbourne Parka dvakrat zavezala kravato. Nesojena zaljubljenca, ki so ju fotografi konec leta 2012 zasačili v objemu sredi Milana, sta si delila podobno usodo le do vodstva s 3:0 v prvem nizu, nato pa je najvišje uvrščeni Bolgar na svetovni jakostni lestvici krepko padel v ritmu, kar je 32. nosilec zlahka izkoristil in ga po 106 minutah izločil.

Dimitrov je v začetku sezone zablestel v Brisbanu, kjer je v velikem finalu priznal premoč Andyju Murrayju, nato pa je v Melbournu hitro končal z nastopi. Po porazu pa ni pozabil poudariti nekaj, kar ga je v zadnjih tednih močno motilo: "Ljudje obožujejo govorice. Kdo jih ne? A sam to smatram kot napad na mojo zasebnost. To se mi ne zdi v redu. Pa ne zaradi tega, ker smo si različni, pač pa to na splošno ni pošteno do športnikov. Morali bi prepovedati, da bi nas sploh kdo spraševal o teh zadevah. A zdaj je, kar je," je po zgodnjem porazu na največjem avstralskem turnirju premleval Gregor Dimitrov, ki je štiri leta mlajši od nekdanje srčne izbranke slovenskega košarkarja Saše Vujačića. Bolgar je še enkrat ponovil, da iz njegovih ust ne bo nič izrečenega o njegovih zasebnih stvareh. O domnevni romanci ni nič konkretnega spregovorila tudi Šarapova ...

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin