SiolNET. Sportal Sportal +
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Olimpijske igre v Londonu bo odprl James Bond

4

termometer

 | Foto:
Kot poročajo nekateri spletni mediji, naj bi na željo britanske kraljice Elizabete II olimpijske igre v Londonu odprl James Bond, oziroma natančneje Daniel Craig.

London bo poleti središče sveta in da bi bile olimpijske igre nepozaben dogodek, je kraljica po poročanju časnika The Sun zahtevala posebno presenečenje. Režiser Danny Boyle, ki se je proslavil s filmom "Trainspotting", film "Slumdog Millionaire" pa ga je postavil med najvrednejše režiserje današnjega časa, bo režiral kratek film za odprtje OI z naslovom "The Arrival" (Prihod), v katerem bi kraljica igrala samo sebe.

Scenarij je preprost, a učinkovit. Kraljica pokliče Jamesa Bonda na svojo palačo in mu zaupa nalogo odprtja olimpijskih iger. Agent 007 s helikopterjem odleti s palače in se s padalom spusti na stadion pred očmi milijonov gledalcev pred malimi ekrani.

Hkrati gre za veliko priznanje Boylu in ekipi, ki jim je kraljica dovolila snemanje v svojih prostorih in izraža navdušenje nad delom režiserja. Logistika filma zahteva mesece dela in ekipa upa, da se jim bo to obrestovalo. Prizor naj bi vse pred TV zasloni navdušil ob odprtju 27. julija.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin