Ljubezenska romantika, poročne zaobljube in nova rojstva v smučarski družini

Glede na polno zasedene urnike v jesensko-zimskem obdobju, so alpski smučarji in smučarke obsojeni na to, da si za slovesnosti, kot so poroke, rezervirajo poletni čas. Na spletni strani Mednarodne smučarske zveze so se sprehodili skozi letošnjo bero smučarsko obarvanih porok, prešteli, za koliko otrok se bo v kratkem razširila že tako velika smučarska družina, in namignili, za koga se je ogrela ta trenutek najboljša ameriška smučarka.

Ljubezen

Med najbolj sveže mladoporočenke spada prikupna norveška smučarka Nina Loeseth, ki se je prejšnji konec tedna v Italiji omožila z dolgoletnim partnerjem Hermanom.

 

23.06.2017❤️ Best.Day.Ever🙏🏼 📷 @francescospighi #ninaogherman

A post shared by Nina Haver-Løseth (@ninaloeseth) on

Poroke sta se udeležila tudi aktualni svetovni podprvak v veleslalomu Leif Kristian Haugen, ki se je pred nekaj tedni poročil z Marthe, mamo njunega prvorojenca.

 

Congrats to @ninaloeseth and @hermansan for an amazing wedding! #ninaogherman #italianwedding #toscana

A post shared by Leif Kristian Haugen (@leifhaugen) on

Za sklenitev zakonske zveze se je predprejšnji konec tedna odločil nemški specialist za hitre discipline Andreas Sander, ki je večno zvestobo obljubil partnerici Juliji.

 

Weddingtime 💒 #melanieundklaus #theboys #tomtheman @tom_stanek #wedding

A post shared by Andreas Sander (@andi_sander) on

V zakonski stan je vstopila tudi njegova avstrijska kolegica, slalomistka Julia Grünwald.

 

What a wonderful day!! Danke meine Freunde für die wahnsinns Stimmung!!! #wedding #bestdayofmylife #loveyou

A post shared by Julia Grünwald (@gruenwaldjulia) on

Za enak korak se je odločil tudi Riccardo Tonetti, italijanski specialist za tehnične discipline. V začetku maja je večno zvestobo obljubil partnerici Angeli.

 

One week to go...😉

A post shared by riccardo tonetti (@rikitonetti) on

 

 

V družini alpskih smučarjev pa ni bilo samo veliko porok, pač pa tudi rojstev in priprav nanje. Z očetovsko vlogo se prvič v življenju spoznava ameriški smukač Steven Nyman, ki trenutno okreva po poškodbi.

V pričakovanju skorajšnjega otroškega veselja je tudi ameriški smučar Ted Ligety, ki z ženo Mio pričakuje prvega otroka. "Pridi na plano, mali deček (ali deklica)," je zapisal ob ljubki fotografiji na Instagramu, kjer poljublja ženin trebušček.

 

Come on out little guy (...or girl). 👶

A post shared by Ted Ligety (@ted_ligety) on

V veselem pričakovanju sta tudi nemški smučar Felix Neureuther in biatlonka Miriam Gössner. Novico o tem, da pričakujeta svojega prvorojenca, sta v začetku aprila na domiseln način delila prek družbenih omrežij.

 

"Der Ursprung aller Dinge ist klein." We are more than happy! ❤

A post shared by Felix Neureuther (@felix_neureuther) on

V prihodnjih mesecih se bo povečala tudi družina aktualnega svetovnega prvaka v superveleslalomu Erika Guaya, ki z ženo Karen pričakuje četrtega otroka. "Novica je zunaj. Pričakujeva četrtega otroka. Moja žena je zelo pogumno dekle," je konec marca zapisal na družbenih omrežjih.

 

News is out! We are expecting number 4! My wife is a very courageous woman!

A post shared by Erik Guay (@erikguay) on

Kot kaže, pa je sveže zaljubljena tudi ameriška smučarska junakinja Mikaela Shiffrin, ki je v družbi francoskega smučarja Mathieuja Faivra obiskala Pariz, mesto ljubezni, in se pred znamenito katedralo Notre-Dame takole ljubeče postavila pred fotoobjektiv.

Nekoliko skrivnostno fotografijo pa je Faivre objavil le nekaj dni prej. Tako kot fotografije Mikaele Shiffrin je bila tudi njegova posneta v Parizu. Pred Eifflovim stolpom pa mu družbo dela ... verjetno nihče drug kot Mikaela. Kaj pravite vi?

 

#TBT to this amazing city with something even more amazing.... The Eiffel Tower 😜 #Paris #AndHer #France #Croissant

A post shared by Mathieu Faivre (@mathfaivre) on

 

 

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano