Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 5. 2016,
20.27

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,45

Natisni članek

izbor z družabnih omrežij

Ponedeljek, 23. 5. 2016, 20.27

6 let, 7 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Lepotica, zaradi katere je zvezdnik Juventusa spet srečen

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,45

Za nami je nov teden, pred vami pa nov Sportalov izbor z družabnih omrežij. Kaj smo vam pripravili tokrat?

Udaril je samega sebe

Na prijateljski tekmi dveh udeleženk letošnjega evropskega prvenstva v Franciji, Anglije in Turčije - Angleži so zmagali z 2:1 -, je napadalec zmagovite izbrane vrste Jamie Vardy, ki je v tej sezoni blestel v dresu angleškega prvaka Leicester Cityja, razočaran nad priložnostjo, ki jo je zapravil, udaril kar samega sebe.

 

Josepa Guardiolo so premagala čustva

Josep Guardiola se je od klopi münchenskega Bayerna poslovil z zmago nad Borussio Dortmundom v nemškem pokalu. Po tekmi so Španca, ki se seli v Manchester City, premagala čustva. Kaj se je dogajalo na velikem finalu na Olimpijskem štadionu v Münchnu?

Po zmagi v pokalu so zbadali tudi velikega tekmeca

Po zmagi v finalu angleškega pokala so se nogometaši Manchester Uniteda v garderobi z eno izmed navijaških pesmi lotili tudi velikega mestnega rivala Manchester Cityja.

 

❤️❤️❤️❤️❤️

A video posted by antoniovalencia2525 (@antoniovalencia2525) on

Trener je kar poplesaval

Po vodstvu Crystal Palacea v finalu angleškega pokala proti Manchester Unitedu je njegov trener Alan Pardew od veselja kar poplesaval. Po koncu tekme mu zagotovo ni bilo do plesa. Njegova ekipa je namreč izgubila.

 

Navijači so se srečali kar na reki

Pred sobotnim finalom nemškega pokala je bilo v Berlinu zelo pestro. Kamere so posnele tudi srečanje navijačev obeh finalistov, Bayerna Münchna in Borussie Dortmunda. Srečali so se kar ob plovbi po reki. Vsak na svoji ladjici. Kako je minilo  srečanje?



 

Po zadnji tekmi v dresu Benfice se je zjokal


Argentinec Nico Gaitan zapušča vrste Benfice in se seli k Janu Oblaku, v madridski Atletico. Lizbono zapušča s težkim srcem, zato ne čudi, da je po zadnji tekmi v dresu portugalskega velikana zajokal.

 

Francoz s pričesko kot zebra

Zvezdnik torinskega Juventusa Paul Pogba vseskozi spreminja svojo pričesko in z njo vzbuja pozornost. Poglejte, kakšno si je privoščil zdaj.

 

Kako si je navijač Evertona privoščil Liverpool

Eden izmed navijačev Evertona je po finalu evropske lige, v katerem je Liverpool izgubil proti Sevilli, dobil idejo, s katero je zbodel velikega mestnega rivala svojega priljubljenega kluba. Poklical je v pisarno Liverpoola in spraševal, kdaj bo parada za prvake. Kaj je sledilo, ko so mu odgovorili, da je ne bo, ker je Liverpool izgubil?

 



Lepotica, zaradi katere je zvezdnik Juventusa spet srečen

Španski zvezdnik Juventusa Alvaro Morata, ki je pred meseci govoril, da ima težave v zasebnem življenju, prekinil naj bi namreč dolgoletno zvezo z dekletom, je zdaj očitno spet srečen. Ljubezen je našel v lepi Alici Campello in ji po sobotni tekmi finala italijanskega pokala proti Milanu, ko je Torinčanom z golom prinesel zmago, tudi posvetil zadetek, ki ga je dosegel.

Srbska starleta je pela na proslavi Bešiktaša

Bešiktaš si je priigral naslov turškega prvaka in poskrbel za veliko proslavo naslova, na kateri je prepevala tudi srbska turbofolk pevka Jelena Karleuša, kar ni naključje. Srbska lepotica je namreč spremljevalka nogometaša Bešiktaša Duška Tosića.

Ne spreglejte