Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
24. 3. 2019,
18.12

Osveženo pred

5 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Natisni članek

slovenska rokometna reprezentanca rokomet Uroš Bregar

Nedelja, 24. 3. 2019, 18.12

5 let

Slovenska članska reprezentanca

Slovenke po remiju in dveh tesnih porazih zadnje na turnirju v Poreču

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05
Slovenija rokomet ženske | Slovenke so na pripravljalnem turnirju v Poreču zasedle zadnje mesto, dosegle so en remi ter dva tesna poraza za en gol. | Foto Rokometna zveza Slovenije

Slovenke so na pripravljalnem turnirju v Poreču zasedle zadnje mesto, dosegle so en remi ter dva tesna poraza za en gol.

Foto: Rokometna zveza Slovenije

Slovenska ženska rokometna reprezentanca je na pripravljalnem turnirju v Poreču dosegla remi proti Avstriji (23:23), nato pa dva tesna poraza za en samcat gol. V soboto proti Češki (25:26) in za konec še v nedeljo proti gostiteljici Hrvaški (27:28). Končala je na zadnjem mestu. 

Selekcija Uroša Bregarja je odigrala tri napete pripravljalne tekme, v katerih pa ji je zmanjkalo nekaj zbranosti in sreče. Na tekmah z Avstrijo in Češko so Slovenke obžalovale preveč zgrešenih 'zicerjev' in tudi na zadnjem obračunu proti Hrvaški jih je boljšega izida stal devetminutni mrk v napadu. 

"Čeprav je za nami majhno število treningov na visoki ravni, moram reči, da smo bili na vseh tekmah blizu. Proti Avstrijkam bi lahko zmagali, če bi bili bolj učinkoviti, proti Čehinjam smo se uspeli vrniti v končnici, danes pa smo spremljali tekmo gol za gol. Kljub temu da so Hrvatice malo ušle, smo se tudi danes uspeli vrniti, pokazali karakter, odlično odigrali v obrambi, kar pove le 11 prejetih golov v drugem polčasu. Veseli me, da te mlade punce dobivajo izkušnje, kajti igrati za reprezentanco ni majhna stvar in računamo na njih tudi v prihodnosti," je bil s prikazanim vendarle zadovoljen Bregar. 

Hrvatice so osvojile prijateljski turnir, Čehinje so bile druge, Avstrijke tretji in Slovenke zadnje.

HEP CROATIA CUP

Petek, 22. marec:
Slovenija : Avstrija 23:23 (13:10)
Strelke za Slovenijo: Jurič, Regner, Strnad, Žabjek 2, Abina 6, Ferfolja 1, Vojnović, Zulić 8, Pišek 1, Pandžić, Vučko, Vrček , Svetik 1, Čopi 2, Beganović 2.

Sobota, 23. marec:
Slovenija : Češka 25:26 (10:15)
Strelke za Slovenijo: Jurič 2, Regner 2, Strnad 1, Žabjek 3, Abina, Ferfolja, Vojnovič, Zulić 10, Pišek, Pandžić, Vučko 1, Vrček 2, Svetik 2, Čopi 1, Beganović 1.

Nedelja, 24. marec:
Slovenija : Hrvaška 27:28 (17:14)
Strelke za Slovenijo: Jurič 4, Strnad, Regner, Žabjek 4, Abina 4, Vojnović, Zulić 6, Pišek, Pandžić, Vučko 4, Vrček, Svetik 3, Čopi, Beganović 2.

Preberite še:

 
Mlinotest Ajdovščina
Sportal Mlinotestu derbi v Novem mestu, Koper boljši od Žalca
Ne spreglejte