Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
3. 12. 2015,
21.11

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

liga prvakov liga prvakov Kiel rokomet Veszprem Branko Tamše Dean Bombač

Četrtek, 3. 12. 2015, 21.11

8 let

Favorizirani bogati PSG ni dopustil presenečenja Celjanom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
V desetem krogu rokometne lige prvakov so Celjani izgubili pri Parizu. Jure Dolenec je spet blestel v dresu Montpellierja. Junaška točka Zagreba. Bombač izjemno strelsko razpoložen.

Pivovarji v Parizu niso imeli niti trohice možnosti za presenečenje. Pokopal jih je že slab začetek, saj so prvi gol dosegli šele v 10. minuti obračuna proti PSG. Mikkel Hansen je dosegel sedem golov in na lestvici najboljših strelcev v ligi prvakov ujel slovenskega reprezentanta v majici madžarskega Picka iz Szegeda Deana Bombača. Oba sta v desetih krogih dosegla po 73 golov.

V skupini B je Montpellier tesno zmagal v gosteh pri Kristianstadu, velik delež k tej zmagi je prispeval Jure Dolenec s šestimi zadetki. Trikrat se je med strelce vpisal Matej Gaber, dvakrat Vid Kavtičnik, medtem ko je Borut Mačkovšek ostal brez gola. Dragan Gajić zaradi poškodbe za Francoze ni igral.

V isti skupini je Pick Szeged doma odpravil Rhein-Neckar, spet pa je bil glavni junak zmage Madžarov Dean Bombač. Tudi tokrat se je ustavil šele pri spet izjemnih enajstih zadetkih. Kielcam je uspel veliki met in zmaga nad Barcelono. Uroš Zorman je dosegel tri gole.

V skupini C je z Meškov Brestom zmagal Simon Razgor, Vasja Furlan pa je bil uspešen z La Riojo.

Zagreb na pragu zmage v Plocku

Zagreb je še dodatno dvignil vrednost svojih delnic v skupini A lige prvakov. Čeprav je nastopil brez kar šestih pomembnih igralcev – nazadnje sta se poškodovala Josip Valčić in Luka Šebetić -, je ob odličnih vratarjih vseeno osvojil točko na gostovanju pri poljski Wisli – 23:23. A poljski podprvak, ki je imel kar 13 sedemmetrovk, od teh jih je pet ostalo nerealiziranih, je lahko zaradi remija še srečen, saj je sredi drugega polčasa zaostajal že za pet golov.

Ne spreglejte