SiolNET. Sportal Rokomet
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Dresa Skubeta, Zarabca in še ena tekma v dober namen

2

termometer

Dobrodelnost rokometašem nikakor ni tuja. Nekateri darujejo kri, drugi zbirajo opremo, tretji se odpovedujejo nagradam. V Ivančni Gorici pa so pripravili dobrodelno tekmo.

Rokometno srce je je postalo tradicionalna decembrska športna, družabna, predvsem pa dobrodelna prireditev v Ivančni Gorici. Avtorji ideje so Jure Ceglar, Gašper Mamilovič in Aleksander Polak, nekdanji igralci SVIŠ-a, ki so se odločili spojiti druženje, igranje in obujanje spominov z nekdanjimi soigralci z dobrodelno vsebino.

Letos, natančneje v petek, so postavili tretje srce v vrsto. Prostovoljni prispevki udeležencev in gledalcev bodo namenjeni družini, ki se težko prebija skozi vsakdanjik. V isti nabiralnik pa je šel tudi izkupiček od prodaje dresov Staša Skubeta in Mihe Zarabca, ki sta s to hvalevredno gesto spet potrdila, da sta velika tako v športnem kot v katerem drugem smislu.

Kaj se je dogajalo? Na tekmi, ki je trajala kot običajna rokometna, a je bila razdeljena na tretjine, so se pomešali zdajšnji in nekdanji člani ivanškega prvoligaša. Svoj piskrček so v zadnjih dvajsetih minutah pristavili tudi veterani, ki so zaključili tretje Rokometno srce.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin