Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Lojze Grčman

Četrtek,
4. 8. 2016,
13.26

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

Natisni članek

twitter facebook olimpijske igre Rio 2016

Četrtek, 4. 8. 2016, 13.26

6 let, 7 mesecev

Digitalni stik z Riom

Rio iz prve roke: #VprasajMartina

Lojze Grčman

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

Da bi lahko začutili čim bolj pristen olimpijski duh in vzdušje, vam ponujamo možnost za digitalni klepet z našim poročevalcem iz Ria.

Martin Pavčnik poroča s svojih tretjih poletnih olimpijskih iger. Skupno so to zanj že šeste. | Foto: Bojan Puhek Martin Pavčnik poroča s svojih tretjih poletnih olimpijskih iger. Skupno so to zanj že šeste. Foto: Bojan Puhek

Način komunikacije je zelo preprost. Martinu Pavčniku, uredniku Sportala na Siol.net in poročevalcu z olimpijskih iger v Riu, lahko vprašanje postavite bodisi prek Twitterja @MartinPavcnik z značko oziroma hashtagom #VprasajMartina bodisi mu pišete na zid njegove strani na Facebooku Martin Pavčnik, Siol.net.

Martin bo odgovoril na vprašanja prek kanala, ki ste ga izbrali vi, ali pa se oglasil v posebnem videoprispevku, ki jih bomo na platformah Siol.net objavljali vsak torek in petek. Vprašate ga lahko na primer o vzdušju v Riu, prizoriščih, pomlajeni slovenski ekipi, primerjavi z Londonom in Pekingom, pogledih na favorite in zvezdnike, brazilskih nevšečnostih in podobnem.

Šeste olimpijske igre in pete poročevalske

Martin Pavčnik, ki so mu blizu predvsem alpsko smučanje, košarka in seveda olimpizem, poroča s petih olimpijskih iger, ogledal pa si je še ene več. Rio po Pekingu 2008 in Londonu pred štirimi leti so njegove tretje poletne.

"Razlika v primerjavi s prejšnjimi odpravami je kar očitna. To je bilo opazno že v Londonu. Tam je bila Urška Žolnir z naskokom najmlajša med tistimi, ki so okrog vratu dobili žlahtno kovino. V športih, kjer se je zamenjala generacija, mladi rod še ni prišel do ravni, na kateri bo lahko ponudili resne favorite za kolajne.

Najbolj drastično se to pozna v veslanju, kjer sploh nimamo čolna. Atletika tudi še nima športnika, ki bi lahko naskakoval odličja. Slovenija je v Rio poslala pomlajeno reprezentanco, ki pa vendarle ima nekaj adutov za najvišja mesta, tudi kolajne. V nasprotju z Londonom ima tudi moštvo, rokometaše. Verjamem, da lahko dajo pečat slovenski ekipi v Riu," pravi Martin, ki je potegnil lok med svojimi tremi poletnimi olimpijskimi igrami.


 

Torej, postavite prste v štartne položaje na tipkovnicah svojih elektronskih naprav.

Ne spreglejte