Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 9. 2024,
12.46

Osveženo pred

12 ur, 32 minut

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Natisni članek

poplave Zveza prijateljev mladine Slovenije noad Dobrodelni pohod Modrih novic pohod Sv. Primož rekreacija dobrodelnost PR članek

Ponedeljek, 16. 9. 2024, 12.46

12 ur, 32 minut

Zopet bomo dobrodelni na Sv. Primožu

Oglasno sporočilo

V soboto, 21. septembra, bo zopet potekal Dobrodelni pohod na Sv. Primož. Letošnji pohod je že dvanajsti po vrsti in organizacijska ekipa Modrih novic s partnerji in podporniki projekta pripravlja pester program. Zbrana dobrodelna sredstva bodo namenjena Zvezi prijateljev mladine Slovenije, ki jih bo razdelila med otroke vseh petih občin, kjer izhaja revija Modre novice – Kamnik, Domžale, Mengeš, Trzin in Komenda.

Dobrodelni_pohod_IMG-35_1200 | Foto: IR IMAGE D.O.O. Foto: IR IMAGE D.O.O.

Dobra volja, dobra družba, dober namen je naš slogan že vsa leta, ko poteka Dobrodelni pohod na Sv. Primož. Skupaj z zvestimi pohodniki, za katere smo veseli, da se nam vsako leto pridružijo v tako velikem številu, ga bomo uresničili tudi letos, ko bo na vrhu te priljubljene izletniške točke nad Kamnikom zelo veselo.

Zabavni program tako za odrasle kot otroke

Dobrodelni pohod se kot vsako leto začenja ob 8. uri, ko vas bo na vznožju pričakala naša ekipa. Za parkiranje lahko uporabite parkirišče pri Calcitu. Prostovoljni prispevek za dobrodelni sklad je deset evrov (otroci brezplačno), v zameno dobite bon za malico in majico pohoda (število je omejeno). Sredstva gredo v celoti v dobrodelne namene, in sicer bomo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije otrokom iz naše regije omogočili počitnice na morju oz. bomo denar namenili prizadetim v lanski ujmi s poplavami in zemeljskimi plazovi. Da bo korak lažje stekel, bomo na vznožju poskrbeli za jutranjo dobrodošlico s kavo.

Dobrodelni_pohod_IMG-200_1200 | Foto: IR IMAGE D.O.O. Foto: IR IMAGE D.O.O.

Na vrhu Sv. Primoža bo poskrbljeno tudi za glasbo – letos nas bodo zabavali Melisa in Marjan Spruk ter Prebrisani muzikanti. Poleg tega bodo na voljo kratkočasne zabavne igre za otroke, ki bodo kot nagrado za vzpon dobili tudi brezplačno medaljo. Manjkala ne bo niti torta velikanka, seveda pa bomo kot vsako leto poskrbeli tudi za mala presenečenja, ki pa naj zaenkrat ostanejo skrivnost.

»Veseli smo, da se našega pohoda na Sv. Primož vsako leto udeleži več pohodnikov in pohodnic, predvsem pa smo ponosni, da so nekateri udeleženci z nami že od prvega pohoda dalje. Upamo, da se tudi tokrat zberemo v čim večjem številu in tako s skupnimi močmi omogočimo počitnice na morju čim večjemu številu otrok,« se nadejajo člani organizacijske ekipe Modrih novic in vas vabijo, da ta dan preživite v njihovi družbi.

Dobrodelni_pohod_IMG-192_1200 | Foto: IR IMAGE D.O.O. Foto: IR IMAGE D.O.O.

Za vse aktualne informacije spremljajte Facebookov profil Modre novice!

Okvirni program Dobrodelnega pohoda na Sv. Primož

Sobota, 21. september

8.00: začetek pri Domu Vegrad

10.30: nastop Melise in Marjana Spruka

11.30: zahvalni govori in torta velikanka

12.00: nastop Prebrisanih muzikantov

Spremljevalno dogajanje: dobrodošlica (kava), nagradno kolo sreče, nagradni lov za zakladom, slikanje z maskoto, ustvarjalna delavnica, športne igre.

Naročnik oglasnega sporočila je IR IMAGE D. O. O.  

Ne spreglejte