Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
26. 3. 2014,
13.03

Osveženo pred

2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Intersport športna oprema

Sreda, 26. 3. 2014, 13.03

2 meseca

Vrhunska športna oprema v Sloveniji že 15 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Največja veriga športnih trgovin na svetu Intersport odpira prenovljeno prodajalno v ljubljanski Šiški, ki so jo kot prvo v tem delu Evrope odprli leta 1999.

Prodajalna Intersport, ki so jo v Mercator centru Šiška odprli leta 1999, je bila takrat prva prodajalna Intersport v tem delu Evrope. S tem Intersport praznuje tudi 15-letnico delovanja v Sloveniji.

Prodajalna v Šiški na 1.300 kvadratnih metrih predstavlja vse za tek in prosti čas, rolanje, plavanje, fitnes, tenis, skupinske športe, kolesarjenje, pohodništvo in kampiranje, pozimi še smučanje, tek na smučeh, drsanje in deskanje.

V novi prodajalni posebno pozornost namenjajo oddelku za ženske, ki so ga uredili skupaj s svetovno priznano blagovno znamko Nike. Več prostora namenjajo vsem blagovnim znamkam, ki poveličujejo ženske v športu: Adidasu, Dehi, Protestu, Roxyju, ekskluzivni znamki Pro touch in novosti v ponudbi – nenavadno pisanim tekaškim oblačilom znamke Desigual, ki je s svojo tekstilno kolekcijo dobesedno obnorela svet.

Več opreme za zunanje športe in kampiranje

Bogatejši je oddelek za športe v naravi, pohodništvo, plezanje in kampiranje, kjer lahko kupci izbirajo med pestro ponudbo oblačil, obutve in opreme. Najbolje prodajana blagovna znamka v tem segmentu McKinley letos praznuje trideset let, odkar je s svojimi izdelki začela razveseljevati ljubitelje zunanjih športov.

Prav mati narava v vseh pojavnih oblikah je glavni navdih izdelkov te znamke. Celotna kampanja je zasnovana na hvaležnosti naravi – goram, vetru, soncu, dežju in divjini. McKinleyjeva tehnična oblačila, hlače, čevlji, nahrbtniki, spalne vreče in šotori navdušujejo s svojo kakovostjo, dizajnom in predvsem izjemnim razmerjem med kakovostjo in ceno. Ob tem jubileju sta ekskluzivno v prodajalnah Intersport na voljo dve kolekciji z oznako 30 let McKinley.

V petnajstih letih je Intersport utrdil svoj sloves prodajalca vrhunske športne opreme, sodeluje z najboljšimi partnerji in prodaja večino svetovno priznanih blagovnih znamk. Samo Intersport ponuja izdelke za pohodništvo, kampiranje in prosti čas blagovne znamke McKinley, fitnes naprave, klopi in pripomočke Energetics, kolesa Nakamura in Genesis, nogometno opremo in oblačila za tek znamke Pro Touch, oblačila za mlade Firefly in Etirel ter druge kakovostne izdelke drugih Intersportovih ekskluzivnih znamk. Vso to ponudbo odlikujejo kakovost, funkcionalnost in sodoben dizajn ter odlična cena. Prodajalci so znani po svoji strokovnosti in odličnem svetovanju.

35 prodajaln v Sloveniji, 88 v jugovzhodni Evropi

Danes ima Intersport v Sloveniji 35 prodajaln, lani pomladi so odprli največjo v ljubljanskem BTC Cityu. Pod okriljem nacionalne organizacije Intersporta v Sloveniji je bilo v 15 letih odprtih 88 prodajaln v jugovzhodni Evropi. Letos so s partnerjem vstopili na trg Makedonije, kjer so v Skopju in Tetovu odprli dve prodajalni.

Družba IIC – Intersport International Corporation intenzivno širi svojo mrežo tudi zunaj Evrope. V zadnjih letih se lahko pohvalijo z vstopom na kitajski in avstralski trg ter v Libanon in Maroko.

S skoraj desetimi milijardami evrov prihodkov in več kot 5.400 športnimi prodajalnami v 42 državah Intersport še naprej krepi svoj položaj vodilnega svetovnega trgovca s športnim blagom.

Ne spreglejte