Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 10. 2017,
13.04

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Vzajemna

Foto: Shutterstock

Natisni članek

trening vadba Vzajemna advertorial

Sreda, 18. 10. 2017, 13.04

2 meseca, 1 teden

Vadba za vse, ki prisegajo na udobje domačega kavča

Vsebino omogoča Vzajemna

Foto: Shutterstock

Za vse, ki s telovadnicami niso v najboljših odnosih in ne zmorejo plačevati vodenih vadb ali celo osebnega trenerja, so trenutni največji trend virtualne vadbe, ki jim lahko sledijo na internetu.

vadba trening | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Redna vadba je najboljši recept za dobro počutje in preprečevanje nekaterih zdravstvenih težav, a kljub temu nas večina hitro najde ogromno izgovorov, ko se je treba izogniti gibanju. Disciplina in motivacija sta neverjetno izmuzljiva pojma.

A če vemo, da lahko z gibanjem naredimo ogromno dobrega zase, se je vredno potruditi in si zadati cilj: skrbel bom za svoje telo. To je odgovoren pristop do življenja in vseh bližnjih, ki računajo, da se bodo še dolgo lahko zanesli na nas. Gotovo nihče noče prekmalu postati breme svojim najdražjim in se želi počutiti čim bolj vitalno.

Pri iskanju najboljše vadbe zase se prehitro omejimo s ponudbami klubov in fitnes centrov. Zadnje čase je velik hit spletna vadba, ki ima ogromno prednosti.

Glavni prednosti spletne vadbe: dostopnost in prilagodljivost

vadba trening | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Če najdemo pravo vadbo zase, ne bomo omejeni z urniki, ki jih moramo prilagoditi svojim obveznostim. Vadili bomo, ko bomo utegnili in ko nam bo najbolj ustrezalo.

Spletna vadba je lahko brezplačna. To je tudi velika spodbuda, kajne? Tudi sprehodi in izleti v hribe so brezplačni, a kadar je treba krepiti določen del telesa ali izvajati posebne vaje, je veliko bolj praktično, če vadimo v posebej prilagojenem programu, ki ga lahko najdemo na spletu.

Spletna telovadnica, dobrodošla zdrava spodbuda

vadba trening | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Vaditi v udobju svojega doma je nekaj najbolj prijetnega, če le najdemo program, ki povsem ustreza našemu značaju in potrebam. Tako bomo povsem uživali v zasebnosti, še posebej če je vadba v skupini neznancev za nas preveč stresna.

Vaditi je treba v skladu z najnovejšimi smernicami, ki jih določa doktrina, zato je dobro poiskati spletno telovadbo, ki jo pripravljajo strokovno podkovani in izkušeni trenerji.

Prav oni bodo znali poskrbeti tudi, da motivacija in disciplina ne bosta tako hitro izhlapeli in bomo vedno pripravljeni nekaj narediti zase.

Če se dogovorimo, da bomo vadili skupaj s partnerjem, sosedo, prijateljico ali kar v manjši skupini, pa bo toliko bolj zabavno.

Največja slovenska spletna telovadnica: brezplačno za vse

vadba trening | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Svoja vrata je odprla največja slovenska spletna telovadnica Varuh zdravja, kjer lahko pod vodstvom izkušenih trenerjev preženete stres, okrepite mišice in izboljšajte telesno pripravljenost. Pod vodstvom izkušenih trenerjev lahko povsem brezplačno vadite:

  • pilates,
  • aerobiko,
  • druge funkcionalne vadbe in
  • jogo.

Vse vadbe so seveda v slovenskem jeziku in pripravljene tako, da jim lahko sledijo tudi tisti, ki morda še nimajo veliko izkušenj z vodenimi vadbami. Posebej so označene vadbe, ki so primerne tudi za starejše in gibalno ovirane.

Vsak mesec objavijo več kot sto novih vadb, ki jih trenerji pridno dodajajo.

Varuh zdravja je edinstven program aktivnega varovanja zdravja, ki ga zavarovanci Vzajemne že dobro poznajo, saj jih že nekaj let razvaja in spodbuja k zdravemu življenju.

Omogoča jim brezplačne tečaje smučanja, teka na smučeh, velike popuste pri nakupih športne opreme, do posebnih ugodnosti so upravičeni v toplicah, centrih dobrega počutja, ceneje kupujejo smučarske vozovnice in še veliko več.

Brez vstopnin in članarine

vadba trening | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

V spletno telovadnico Varuh zdravja so vabljeni prav vsi, ki želijo narediti nekaj dobrega zase. Vadbe so brezplačne, tudi za tiste, ki niso zavarovani pri Vzajemni.

Še več, glede na posameznikove želje in cilje ekipa strokovnjakov Varuha zdravja vsak teden pripravlja predlog vadb, s katerimi lahko hitreje in učinkoviteje dosežemo zastavljene cilje.

Treba se je samo vpisati, oblikovati svoj profil in cilje ter začeti vaditi. Telovadnica Varuh zdravja je odprta 24 ur na dan, vsak dan.

vadba trening | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Za vadbe z Varuhom zdravja ne potrebujete nobene posebne športne opreme, potrebujete le malo prostora ter računalnik, tablico ali pametni telefon z internetno povezavo.

Naredite prvi korak k boljšemu počutju še danes. Vstopite v spletno telovadnico Varuh zdravja in trenirajte brezplačno: www.varuhzdravja.si.
Ne spreglejte