SiolNET. Sportal Rekreacija
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger
V POLLEO SPORT PRIHAJA NAJBOLJ NORA ZABAVA

Si pripravljen na najbolj noro nakupovanje letošnjega leta?

Oglasno sporočilo

Čeprav smo še pred kratkim evforijo črnega petka gledali le v ameriških filmih, je končno ta edinstvena nakupovalna mrzlica zaživela tudi pri nas. Črni petek v ameriški kulturi pomeni tradicionalen začetek prazničnih popustov in idealna priložnost za nakup božičnih daril po nizkih cenah. Tako smo po vzoru svetovnih trendov pred nekaj leti z akcijami črnega petka začeli tudi v Polleo Sportu.

Polleo Sport

Vsako leto pa se vrača tudi naš legendarni Črni Sale, ki vam pripravlja izjemne popuste, ki vam jih še ne razkrijemo. Črni Sale je nad popusti tako navdušen, da je od sreče kar zaplesal. Če želite biti eni izmed prvih, ki bodo izvedeli, kakšni popusti vas čakajo, in če želite nakupovati pred drugimi, se obvezno prijavite v Polleo Sport LeoClub.

Poleg tega, da boste prvi izvedeli, kakšne popuste smo vam pripravili, in boste lahko v njih uživali še pred drugimi, boste lahko uživati tudi v preostalih prednostih:

•      Brezplačna dostava za vse naročila nad 10 €.

•      Dodatni 5-% popust na izbrane kategorije.

•      Sodeluješ v nagradni igri in se poteguješ za dragoceni paket Black card.

Paket Black card morda čaka prav nate!

Hitro se prijavi v Leoclub in sodeluj v odlični nagradni igri!

Z malo sreče boš morda prav ti tisti srečni nagrajenec, ki bo prejel paket Black Card, ki vsebuje:

•      Ekskluzivno kartico trajnih popustov Black card, ki omogoča do 30 % popusta na celotno ponudbo in ki ga lahko izkoristite v vseh poslovalnicah Polleo Sport in spletni trgovini

•      Me: First Premium Hydrowhey (2270 g)

•      10x Hustle Protein Bar

Prepričani smo, da je to odlična novica za vse tiste, ki sta jim trening in zdrava prehrana na prvem mestu.

Polleo Sport

Nestrpno čakate na popuste, ki jih je pripravil Črni Sale? Tukaj se lahko prijaviš in prvi izveš, kakšne BLACK FRIDAY popuste in akcije smo pripravili letos!

 V daljavi že slišiš glasbo? To je zagotovo Črni Sale, ki se s plesnimi koraki približuje Polleo Sportu! Dočakaj ga skupaj z nami in zapleši ob najbolj norih popustih v mestu!


 Naročnik oglasne vsebine je Polleo Sport.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin