SiolNET. Sportal Rekreacija
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pozor: bi se udeležili brezplačnega tekaškega kampa?

4

termometer

Če sodite med tiste tekaške zanesenjake, ki želijo osvojiti ali nadgraditi svoje tekaško znanje, vas vabimo, da se udeležite enega od brezplačnih adidas tekaških kampov v Ljubljani, Mariboru in Celju.

V sklopu adidas šole teka, ki letos poteka že tretjič, adidas za vse tekaške navdušence pripravlja novo presenečenje. Ob koncu poletja bo namreč v treh večjih krajih po Sloveniji organiziral brezplačne enodnevne tekaške kampe, namenjene vsem, ki želijo osvojiti in nadgraditi svoje tekaško znanje. Enodnevne delavnice in aktivnosti bodo predstavljale predpripravo na Volkswagen 19. Ljubljanski maraton, ki letos poteka pod diamantnim sponzorstvom adidasa.

V sklopu aktivnih enodnevnih priprav bodo tekači pod strokovnim vodstvom trenerjev osvojili pravilno tekaško tehniko, izvedeli vse o primerni prehrani, tekaški opremi in načrtovanju treningov, hkrati pa bodo preizkusili tudi svojo pripravljenost.

Kampi bodo sestavljeni iz dveh delov – udeleženci bodo v prvem delu skozi različne delavnice spoznavali tekaško teorijo, v drugem delu pa bodo naučeno preizkusili v praksi in se skupaj podali na tekaški izziv.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin