Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 6. 2012,
10.36

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

rekreacija

Petek, 1. 6. 2012, 10.36

8 let

Pomurski pokal se seli v Rogašovce

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Rekreativni tekaški pokal se bo ta vikend ustavil tudi v Pomurju, kjer bo v soboto, 2. junija, v Svetem Juriju na Goričkem na sporedu Rogašovski tek.

Vikend bo ponovno postregel s številnimi rekreativnimi tekaškimi prireditvami, ki bodo razveselile ljubitelje teka in rekreacije tudi v Pomurju. Po tritedenskem premoru se v soboto, 2. junija, z Rogašovskim tekom nadaljuje pokal Pomurje teče in hodi 2012. Tako bo na sporedu peta v seriji štirinajstih tekaških prireditev, katerih rezultati bodo šteli za pomurski pokal, ki se bo v začetku oktobra zaključil s Tekom po poti sprostitve in užitka v Moščancih. Organizatorji Športna zveza občine Rogašovci in KMN Rogašovci – veterani so poskrbeli, da bodo v soboto lahko tekli tako otroci kot člani. Prireditev se bo ob 14.00 začela z Baby tekom, ko se bodo najmlajši, rojeni do leta 2007, v spremstvu staršev podali na 200 metrov dolg tek. Sledili bodo otroški teki, na katerih bo mladina do 15. leta starosti tekla na razdaljah med 200 in 1.500 metri.

Ob 15.30 se bodo na glavni tek podali člani in članice, ki jih bo pričakalo 6,6 kilometrov. Člani bodo na teku, ki bo štel za pomurski pokal, tekli v sedmih starostnih, članice pa v petih starostnih kategorijah. Če ste netekmovalni tip, se lahko tekačem pridružite tudi na hobby teku za vse rekreativce, ki vas bo popeljal na trikilometrsko pot po Svetem Juriju, začetek rekreativnega teka ob 15.30. Organizatorji so poskrbeli tudi za pohodnike, ki se bodo na osemkilometrski pohod odpravili že pred teki, ob 13.30.

Na teke in pohod se morate prijaviti, in sicer na dan prireditve na igrišču OŠ Sveti Jurij. Za otroške teke bodo prijave zbirali do 14.00, za članske in hoby tek do 15.15, na pohod pa se morate prijaviti do 13.30. Prijavnina za člane in članice bo 7 evrov.

Ne spreglejte