Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
3. 5. 2016,
13.58

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Salomon Sonic Pro superge tekaški copati tek

Torek, 3. 5. 2016, 13.58

6 let, 7 mesecev

Peresno lahek, a tehnično izpopolnjen!

Oglasno sporočilo

Foto: Salomon

Spoznajte popolnoma novo generacijo tekaških copat SALOMON SONIC PRO, ki vas bo med visoko intenzivnimi treningi in teki na krajše razdalje v vašem najbližjem mestnem okolju navduševala s svojo nizko težo, dinamičnostjo ter tehnično dovršenostjo.

Salomon za letošnji pomlad in poletje predstavlja povsem nov tekaški copat SONIC PRO, ki bo s svojo hitrostjo, odzivnostjo in blaženjem očaral  najzahtevnejše in najbolj predane tekače, ki ljubijo hitrost!

SONIC PRO združuje nizko težo, lahkotnost, popolno prileganje in natančno izdelavo za tek po  mestnih ulicah.

 | Foto: Salomon Foto: Salomon

Končni cilj ustvarjalcev novega SONIC PRO je bil jasen:    

napraviti tekaški copat, ki je izredno lahek (243 g), omogoča odličen stik s tekaško podlago in zagotavlja dovolj blaženja za hiter in učinkovit tek po trših urbanih podlagah.

 | Foto: Salomon Foto: Salomon

SONIC PRO je s svojo nizko težo trdno zasidran v kategoriji lahkih tekaških copat. Lepljeni šivi, nizek naklon in izjemno lahki materiali, dajejo občutek peresne lahkosti. S pomočjo patentiranih tehnologij Energy Cell in Energy Cel+, vmesnega podplata z dvojno gostoto, je zagotovljen najboljši izkoristek blaženja udarcev.

 | Foto: Salomon Foto: Salomon

3D PROFEEL FILM™ plošča, daje copatu večjo odzivnost, hkrati pa omogoča lepši prehod pri odrivu iz petnega na prstni del. Za zagotovljeno natančno prileganje, značilno za vso Salomonovo obutev in hitro zavezovanje, Sonic vključuje dobro poznana sistema Sensifit™ in Quicklace™.

 | Foto: Salomon Foto: Salomon Notranja nogavička Endofit™, bo peto in osrednji del stopala ohranjala na svojem mestu ves čas aktivnosti, boljši pa bo tudi oprijem in občutek podlage. Ob straneh copata vam bo 3D FLEX™ mrežica omogočala natančen oprijem ter svobodo gibanja v najširšem delu stopala, za samozavesten korak in optimalno vzdržljivost pa Contagrip® podplat z dvema različnima trdotama gume.

Salomon SONIC PRO predstavlja popolnoma novega člana "lahkokategornikov", ki vas bo očaral pri vaših mestnih tekaških avanturah in vam pomagal do novih tekaških uspehov!

 | Foto: Salomon Foto: Salomon

Pospešite svoj korak in nadgradite svoje tekaške treninge z novim SALOMON SONIC PRO!

Več informacij na: www.salomon.com/si

Ne spreglejte