SiolNET. Sportal Rekreacija
0,16

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Treniraj kot Tadej Pogačar

Kolesari in osvoji nagrado

0,16

termometer

Med najpriljubljenejše rekreativne športe lahko zagotovo štejemo tudi kolesarstvo. Slovenija ponuja veliko raznolikih kolesarskih poti. Vabimo vas, da vsaj eno izmed njih preizkusite tudi sami. Kolesarski izlet po eni izmed tras, ki jih predstavljamo v projektu Treniraj kot Tadej Pogačar ali katerikoli drugi po vaši izbiri, vam lahko prinese privlačno nagrado.

Na Siol.net predstavljamo različne kolesarske trase Slovenije. Od družinskih tras, gorskih vzponov pa do tras, na katerih trenira Tadej Pogačar. Prekolesarite eno od tras ali pa si izberite traso čisto po svoji izbiri in se potegujte za nagradni bon v vrednosti 300 evrov, ki ga podarja Intesport. Poleg vrednostnega bona bomo vsak teden podarili pet bidonov Siol.net in en bidon, ki ga bo podpisal Tadej Pogačar ter eno kosilo za dve osebi v Planinskem domu Komenda.

Sodelujete lahko tako, da nam prek spodnje aplikacije pošljete fotografijo svojega kolesarskega izleta ali prekolesarjene Tadejeve trase. Če ste izbrali družinsko traso, naložite fotografijo sebe ali družine s prekolesarjene družinske poti, če pa ste se odločili za Tadejevo traso, boste svoje kolesarjenje lahko dokazovali tako, da z nami delite posnetek zaslona svoje aplikacije za sledenje poti ("track").

Nagradna igra Treniraj kot Tadej Pogačar je zaključena. Kdo so prejmniki nagrad lahko preverite na spodnji povezavi.

Nagradna igra: Treniraj kot Tadej Pogačar Sportal Znan je dobitnik glavne nagrade kolesarskega izziva Tadeja Pogačarja
delitve: 792
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin