SiolNET. Sportal Rekreacija
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Konec tedna bo središče mesta zaprto

1

termometer

Za izvedbo 16. Ljubljanskega maratona je potrebno zapreti nekatere predele v mestnem središču, med samim tekmovanjem pa tudi nekatere ljubljanske ulice in ceste.

Od petka 21. oktobra od 0.00 do ponedeljka 23. oktobra do 0.00 bodo zaprta parkirišča na Trgu republike, del Šubičeve ulice od Beethovnove do uvoza/izvoza iz garažne hiše pa bo zaprt od sobote 23. oktobra od 5.00 ure pa do nedelje naslednjega dne do polnoči. V soboto med 12.30 in 18. uro pa tudi Šubičeva (od Prešernove do Slovenske ceste), Slovenska cesta, Gosposvetska cesta (prečkanje), Dvoržakova ulica, Vošnjakova ulica, Gosposvetska cesta (prečkanje), Župančičeva ulica, Tomšičeva ulica in Prešernova cesta. Del Slovenske ceste od Aškerčeve do Tivolske ceste bo zaprt tudi v nedeljo od 4.00 do 8.00.

V nedeljo, ko bo na sporedu tekmovalni del na obeh maratonih in rekreativni tek, pa bodo od 8.00 do 16.00 ure zaprti vsi predeli, kjer bo potekala trasa omenjenih tekov. V času prireditve bodo spremenjene tudi avtobusne proge ljubljanskega potniškega prometa, več o spremembah pa si lahko preberete na naslednji povezavi: Zapora cest in spremenjene avtobusne proge LPP.

Tudi izvajalec prireditve vse uporabnike Trga republike in cest po katerih bo potekala trasa maratona prosi za razumevanje in upoštevanje navodil policistov in organizatorja, hkrati pa vse vabi na ogled in spodbujanje udeležencev.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin