Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 3. 2019,
9.44

Osveženo pred

5 let

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Merkur Zavarovalnica rekreacija zavarovanje pomlad

Ponedeljek, 25. 3. 2019, 9.44

5 let

Aktivno v pomlad z Merkur zavarovalnico

Oglasno sporočilo

Sončni žarki že naznanjajo pomlad in vedno bolj očitno kličejo po aktivnostih na prostem. Če živite aktiven življenjski slog, ste verjetno že obuli tekaške čevlje, zavrteli kolesarska pedala ali uhodili pohodne čevlje ter se podali na svoje najljubše vrhove. Za tiste z bolj umirjenim življenjskim slogom pa so topli popoldnevi kot nalašč za sprehode po gozdnih ali mestnih poteh.

Merkur zavarovalncia | Foto:

Gibanje na prostem našemu organizmu prinaša številne pozitivne učinke, blagodejno vpliva na fizično in duševno zdravje, hkrati pa hitro izboljša naše splošno počutje. Dodatna prednost gibanja na prostem je to, da je povsem brezplačno, ob tem pa je odlična priložnost za druženje z najbližjimi.

Če ste aktivni tudi pozimi, imate načrt gibanja že dodobra izdelan. Če se boste aktivnostim šele začeli posvečati, pa se tega lotite postopoma, da zgradite osnovo, na podlagi katere stopnjujte obremenitev in težavnost vadbe.

Da bodo vaše prostočasne aktivnosti čim bolj brezskrbne, pomislite na varnost, še preden se zgodi neljubi dogodek. Nihče namreč ni varen pred nezgodo, zato skupaj z Merkur zavarovalnico poskrbite za svojo varnost z inovativnimi rešitvami na področju nezgodnih zavarovanj in si zagotovite kritja za najbolj rizične situacije v življenju. Pri Merkur zavarovalnici so pripravili privlačno ponudbo zdravstvenih zavarovanj, s katerimi boste za svoj jutri poskrbeli že danes.


Naročnik oglasne vsebine je Merkur zavarovalnica.

Ne spreglejte