Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 4. 2014,
9.30

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Luža Krvavec

Sreda, 2. 4. 2014, 9.30

7 let, 12 mesecev

Adrenalin, sneg in kopalke ... Kje? Na legendarni Luži!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
V soboto, 5. aprila, prihaja na Krvavec, tako kot je zadnjih devet let ob izdihljajih zime že običaj, nora, športna, zabavna, predsvem pa adrenalinska prireditev - Luža 9.

Dogodek, ki ga organizira društvo Dobr, bo tako kot vsa leta do zdaj potekal v Tihi dolini na Krvavcu, natančneje na spodnji postaji dvosedežnice Njivice, ob tunelu, na Plaži, na cilju proge 18, na vrhu štirisedežnice oziroma na koordinatah N 46°18'04.9'' E 14°31'36.8''. Vabljeni so vsi, ki se upajo spopasti s številnimi sotekmovalci in 25-metrskim bazenom, v katerem tekmovalce čaka namakanje v prijetni, na sedem stopinj Celzija "ogreti" vodi.

Kdo lahko tekmuje?

Pogoji za pristop k tekmovanju so starost od 10 do 65 let (dopolnjena na dan dogodka), uporaba zaščitne čelade, plačilo štartnine ter veljavno zdravstveno zavarovanje. Mlajši od 18 let morajo imeti na prijavnici obvezno podpis staršev, skrbnika oz. odgovornega polnoletnega spremljevalca.

Prijave le na kraju dogodka

Na Lužo se lahko prijavite le na kraju dogodka, zato organizatorji svetujejo, da na prizorišče pridete dovolj zgodaj, saj je število tekmovalcev omejeno na največ sto.

Kategorije od A do Ž

Sodeč po številnih kategorijah, v katerih bo mogoče nastopiti, te so poleg osnovne delitve na smučarje in deskarje na snegu še Luža trik, Luža ride, Luža WTF, Luža NLP, Mr in Miss Luža, Luža team, Luža look, Luža splash, za kakšno novo kategorijo pa organizatorji idejo običajno dobijo kar med tekmo, imate kar precej možnosti, da se uvrstite med zmagovalce

Tekmovanje bo potekalo v dveh delih. Prvi nastop bo omogočen vsem prijavljenim, ki bodo plačali štartnino, prevzeli štartno številko in ustrezali varnostnim zahtevam tekmovanja. Na podlagi prvega nastopa, umetniškega vtisa in potenciala za dober trik pa se bodo sodniki odločili, ali tekmovalcu omogočiti nastop v finalu ali ne, pri tem pa ima pomemben vpliv tudi glas ljudstva, zato razmislite o prijateljski podpori s tribun.

V finalu se bodo pomerili le najboljši v kategoriji Luža trik in Luža ride po sistemu točkovanja. Luža look, Mr in Miss ter druge kategorije pa bodo izbrane že po prvi vožnji.

Ne spreglejte