Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Petek,
31. 1. 2020,
9.52

Osveženo pred

4 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,11

Natisni članek

Tonći Mujan NK Domžale Prva liga Telekom Slovenije

Petek, 31. 1. 2020, 9.52

4 leta, 2 meseca

Tonći Mujan

Dalmatinec zapustil Domžale in odšel v Turčijo

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,11
Tonči Mujan, NK Domžale | Tonći Mujan ne bo več nosil rumenega dresa Domžal. | Foto Grega Valančič/Sportida

Tonći Mujan ne bo več nosil rumenega dresa Domžal.

Foto: Grega Valančič/Sportida

Hrvaški nogometaš Tonći Mujan bo nadaljeval sezono v drugi turški ligi. Dres Domžal bo do konca sezone zamenjal s klubom Ümraniyespor, nato pa bo imel turški drugoligaš možnost odkupa. "Njegova odsotnost se bo vsekakor poznala, imamo pa še dobra dva tedna časa, da po potrebi korigiramo sestavo ekipe," sporoča športni direktor Domžal Matej Oražem.

Bruno Fernandes
Sportal Januarska nakupovalna mrzlica, v kateri so imeli pogosto besedo tudi Slovenci

Nova sprememba v Domžalah. Trener rumenih Andrej Razdrh v nadaljevanju sezone, v kateri bo poskušal rumene popeljati v Evropo, ne bo računal na 24-letnega Dalmatinca. Tonći Mujan se je preselil v Turčijo, kjer bo zastopal barve šestouvrščenega turškega drugoligaškega kluba Ümraniyespor. Hrvaški krilni napadalec bo v Turčiji do konca sezone igral kot posojen nogometaš Domžal, nato pa bi lahko turški klub odkupil njegovo pogodbo.

Oražem: Ne želimo pretiravati z novimi močmi

V dresu Domžal je dosegel pet zadetkov in prispeval osem podaj za gol. | Foto: Matic Ritonja/Sportida V dresu Domžal je dosegel pet zadetkov in prispeval osem podaj za gol. Foto: Matic Ritonja/Sportida ''Tonći je v Sloveniji že nekaj časa, prišel pa je v leta, ko si je zaželel preizkusiti srečo v tujini. S posojo smo mu to željo uresničili, obenem pa se dogovorili tudi za možnost odkupa po zaključku letošnje sezone. Njegova odsotnost se bo vsekakor poznala, imamo pa še dobra dva tedna časa, da po potrebi korigiramo sestavo ekipe. Nadaljujemo z jasno začrtano politiko kluba po tem, ko je ekipo prevzel Andrej Razdrh, ne želimo pa pretiravati z morebitnimi novimi močmi, saj verjamemo, da imamo mnogo mladih igralcev, ki lahko počasi prevzemajo tudi bolj izpostavljeno vlogo v članskem moštvu,'' je za klubsko stran pojasnil športni direktor Matej Oražem in s tem dal vedeti, da Domžale do konca prestopnega roka, v Sloveniji se konča 15. februarja, ne bo več bistveno posegal po novih igralcih.

Mujan, nekdanji up splitskega Hajduka, je poleg Slovenije, kjer je igral tudi v dresu Krškega, nabiral izkušnje tudi v Španiji pri drugem moštvu Deportiva iz La Corune. Za Domžale je odigral 65 tekem, dosegel pet zadetkov in prispeval osem podaj.

Erik Gliha
Sportal Triglavu je dal prednost pred Olimpijo #video
Ante Šimundža
Sportal Mura končno odpravila neverjeten urok, enajstica Domžal #video

 

Ne spreglejte