Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Četrtek,
30. 1. 2020,
12.46

Osveženo pred

4 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,25

Natisni članek

Stipe Vrdoljak NK Aluminij Prva liga Telekom Slovenije

Četrtek, 30. 1. 2020, 12.46

4 leta, 2 meseca

Stipe Vrdoljak

Največje presenečenje PLTS bogatejše še za enega Hrvata

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,25
Stipe Vrdoljak | Stipe Vrdoljak je sklenil pogodbo z Aluminijem do poletja 2021. | Foto NK Aluminij

Stipe Vrdoljak je sklenil pogodbo z Aluminijem do poletja 2021.

Foto: NK Aluminij

Nogometaši Aluminija so sklenili dogovor s hrvaškim branilcem Stipetom Vrdoljakom. Šestindvajsetletni Slavonec je že igral v Sloveniji, saj je jeseni branil barve drugoligaša iz Kopra. Že tako številčna kolonija hrvaških legionarjev v klubu, ki je v Prvi ligi Telekom Slovenije prezimil na visokem drugem mestu, hkrati pa se bo potegoval tudi za preboj v finale pokala Slovenije, se je tako še povečala.

Ante Šimundža
Sportal Mura končno odpravila neverjeten urok, enajstica Domžal #video

Kidričani so sporočili, da so našli skupen jezik s 26-letnim levim bočnim branilcem Stipetom Vrdoljakom. Kariero je začel pri Osijeku, nazadnje pa je igral za Koper.

''Čakajo me težki, a upam, da uspešni izzivi. Videl sem, da gre za zanimiv projekt, kar mi je dalo še dodaten motiv, da sem se na treningih izkazal ter sklenil dogovor z Aluminijem. Ekipa je mlada, zanimiva, polna dobrih igralcev. Prav tako so me novi soigralci dobro sprejeli. Sicer je vsak začetek težak, a mislim, da se bom s trdim delom dokazal ter po najboljših močeh pomagal ekipi v boju za čim višje mesto na lestvici,'' je po sklenitvi pogodbe, ki ga z Aluminijem veže do konca sezone 2020/21, zaupal novopečeni branilec Aluminija.

Trener Aluminija Slobodan Grubor bo v spomladanski del Prve lige Telekom Slovenije vstopil z visokega drugega mesta. | Foto: Vid Ponikvar Trener Aluminija Slobodan Grubor bo v spomladanski del Prve lige Telekom Slovenije vstopil z visokega drugega mesta. Foto: Vid Ponikvar

Hrvaški strateg Slobodan Grubor pri Aluminiju po novem med izbranci računa že na osem rojakov. To so vratarja Matija Kovačić, Tibor Banić, branilci Ivan Kontek, Renato Pantalon in Stipe Vrdoljak, zvezna igralca Nikola Leko in Mihael Klepač ter napadalec Ante Živković.

Kidričani bodo naslednjo pripravljalno tekmo odigrali 1. februarja, na kateri se bodo udarili s hrvaškim drugoligašem Orijentom. Vrdoljak je pred tem že odigral dve tekmi za Aluminij.

Dejan Grabić
Sportal Ljubljančane okrepil branilec, ki se je kot najstnik kalil v Evropi
Ne spreglejte