SiolNET. Sportal Prva liga
3,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kaj je ozadje vnovičnega udrihanja po sodnikih?

Je to sploh mogoče? A če kdo to zna, zna Zlatko! #video

3,13

termometer

Nogometni klub Maribor je znova, zdaj lahko mirne duše rečemo že tradicionalno, udaril po slovenskih sodnikih. Le dva kroga spomladanskega dela Prve lige Telekom Slovenije sta bila dovolj za trditve vijoličastih, da je napak v škodo Maribora absolutno preveč. Tako ne gre več naprej. Ne bomo se prepustili toku, saj se borimo za pravičnost in za naš Maribor, je bil oster predsednik vijolic Drago Cotar.

Damir Skomina, Marcos Tavares Sportal Mariborsko blatenje slovenskega nogometa, ki ga je počasi dovolj

Imajo dovolj dokazov

Pod ponedeljkovo pismo za javnost se je podpisal predsednik Drago Cotar, mnogi celo menijo, da ga je napisal nekdo drug. | Foto: Vid Ponikvar Pod ponedeljkovo pismo za javnost se je podpisal predsednik Drago Cotar, mnogi celo menijo, da ga je napisal nekdo drug. Foto: Vid Ponikvar V Mariboru tokrat niso sklicali novinarske konference, sodnikov oziroma sodniške organizacije so se lotili s sporočilom na klubski spletni strani. ''Imamo dovolj dokazov za naše trditve o pristranskem sojenju, ki jih nočemo razkrivati, ker želimo najprej urediti zadeve po mirni poti, z dialogom, preden bomo prisiljeni dokaze posredovati javnosti. Tudi z zahtevo po izvzetju koga izmed sodnikov za sojenje naših tekem,'' se je tokrat razpisal predsednik Maribora Drago Cotar.

''Mislim, da ste komentarje skoti tekmo slišali, zato ni potrebno." No, tako pa je sojenje Radeta Obrenovića na tekmi Aluminija in Maribora pospremil trener vijoličastih.

NK Maribor NK Mura Sportal Mariborčani spet udarili po sodnikih: Tako ne gre več naprej! #video

Ali Zahović le preusmerja pozornost?

Ker je Tavares na tekmi proti Muri gol zabil iz prepovedanega položaja, ki ga je bilo res težko spregledati, se seveda poraja vprašanje, zakaj tako oster odziv Maribora.

Ne smemo pozabiti, da je športni direktor vijoličastih Zlatko Zahovič že prejšnji teden dejal, da v Sloveniji Olimpija ni nikoli oškodovana in da to nikakor ni naključje, kot tudi ne, da je Zahović pretkan in prekaljen nogometni strateg. Kristalno jasno mu je, da je Maribor spomladi za zdaj le bleda senca jesenske podobe in da ga že čez deset dni čaka večni derbi v Ljubljani.

Ve se, da je Zlatko Zahović namazan z vsemi žavbami. Ne bi se čudili, če bile kritike sodnikom le vzvod, da se prebudi slačilnica, ki je trenutno daleč od tiste jesenske forme.   | Foto: Vid Ponikvar Ve se, da je Zlatko Zahović namazan z vsemi žavbami. Ne bi se čudili, če bile kritike sodnikom le vzvod, da se prebudi slačilnica, ki je trenutno daleč od tiste jesenske forme. Foto: Vid Ponikvar

Derbi, ki bi lahko Olimpijo vrnil med žive v boju za naslov prvaka. Zato je moral Zlatko trenerja Milaniča in igralce, ki očitno že čutijo pritisk, nekako razbremeniti. In to s preverjenim napadom na sodniško organizacijo, ki se je ob novih kritikah vzdržala komentarja.

Preberite še:

Oliver Bogatinov, Darko Milanič Sportal Nenavadna tekma, ki je prestrašila Milaniča #video Aluminij Maribor Sportal Milanič pojasnil, zakaj je izključitev Pihlerja rešila Maribor #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 55
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin