Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Sobota,
11. 8. 2018,
6.00

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,58

1

Natisni članek

Rudi Požeg Vancaš NK Olimpija NK Olimpija NK Celje

Sobota, 11. 8. 2018, 6.00

5 let, 8 mesecev

Pred sobotno tekmo 4. kroga Prve lige Telekom Slovenije

Bo v Krškem danes kdo dočakal glavno nagrado?

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,58

1

Dušan Kosić | Trener Celja Dušan Kosić upa, da bo danes zvečer dočakal prve tri točke v novi sezoni. | Foto Urban Urbanc/Sportida

Trener Celja Dušan Kosić upa, da bo danes zvečer dočakal prve tri točke v novi sezoni.

Foto: Urban Urbanc/Sportida

V edini sobotni prvenstveni tekmi 4. kroga Prve lige Telekom Slovenije se bosta danes zvečer v tekmi, ki jo boste lahko spremljali v neposrednem prenosu na Planet 2, udarila prvoligaša, ki še čakata na prvo zmago v novi sezoni, Krško in Celje.

Rudar Velenje
Sportal Po nori nedelji festival zadetkov tudi v ponedeljek! #video

Krško – Celje (danes ob 20. uri, Planet 2)

Krčani so v prvih dveh prvenstvenih krogih osvojili dve točki, potem ko so najprej izgubili proti Domžalam, potem pa dvakrat remizirali. Najprej proti Olimpiji, potem pa še proti Olimpiji in poskrbeli, da je predsednik Ljubljančanov Milan Mandarić zamenjal trenerja Ilijo Stolico.

Danes seveda ne računajo na to, da bo zaradi njih službo izgubil še en trener, saj vodilni ljudje celjskega prvoligaša svoje delo opravljajo veliko bolj mirno, kot to počne njihov ljubljanski kolega, a vseeno upajo, da bodo prišli do prvih treh točk in v slabo voljo spravili Dušana Kosića in njegove nogometaše.

V lov na glavno nagrado bodo sicer morali brez dozdajšnjega kapetana Jana Gorenca, ki se je med tednom preselil v Olimpijo.

Rudi Požeg Vancaš je zadel na vseh treh tekmah nove sezone. Bo v polno meril tudi v Krškem? | Foto: Urban Urbanc/Sportida Rudi Požeg Vancaš je zadel na vseh treh tekmah nove sezone. Bo v polno meril tudi v Krškem? Foto: Urban Urbanc/Sportida

Celjani so v prvem krogu presenetljivo izgubili proti Aluminiju, ko so v Kidričevem zapravili zgodnje vodstvo, potem v naslednjem proti Gorici zapravili vodstvo z 2:0 in se morali zadovoljiti z remijem 2:2, v zadnjem pa storili ravno obratno in točko tako odščipnili Olimpiji. Tudi tekma v Stožicah se je končala z remijem 2:2.

Zdaj na čelu z reprezentantom in s tremi goli trenutno vodilnim strelcem lige Rudijem Požegom Vancašem verjamejo, da je napočil čas za zmago, ki bi ji potem sledile nove. Le tako bi se lahko približali petemu mestu, na katerem so pristali v prejšnji sezoni, ali pa posegli celo višje. Glede na to, da imajo mlado, poletno moštvo, ki je tudi v prvih treh tekmah nove sezone pokazalo precej, je to vsekakor mogoče. A najprej bo treba začeti nabirati točke …

Prvoligaško dogajanje na Planet TV in Sportalu

V sezoni 2018/19 boste štiri tekme #PLTS na vsak krog spremljali v neposrednem televizijskem prenosu na programih Planet in Planet 2. Ob tem bo na Planet 2 vsak ponedeljek ob 20. uri na sporedu še oddaja Goool!, ki jo vodi Dani Bavec. Več o razporedu tekem si lahko preberete TUKAJ.

Ne spreglejte